Πώς θα γίνει η διάθεση δωρεάν εισιτηρίων για το Φεστιβάλ Ειρήνης Ιάσμου (video)

24 Σεπτεμβρίου 202107:35
Η είσοδος στο 1ο Φεστιβάλ Ειρήνης του Δήμου Ιάσμου, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 & 26 Σεπτεμβρίου, είναι ΔΩΡΕΑΝ.
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του δήμου www.iasmos.gr. Όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ, μπορούν να καλέσουν στο 2534-350100.
Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή τεστ Covid-19 ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ.

Οντέρ Μουμίν : «Με το σύνθημα του σπουδαίου Μαχάτμα Γκάντι «Δεν υπάρχει δρόμος για την Ειρήνη, η Ειρήνη είναι ο δρόμος.», σας καλώ να αγκαλιάσετε το Φεστιβάλ Ειρήνης και να καταστήσουμε τον Δήμο Ιάσμου ως το κέντρο της Ειρήνης, ως τον τόπο της Ειρήνης.»

Την επίσημη παρουσίαση του πολιτιστικού προγράμματος του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 25 & 26 Σεπτεμβρίου έκανε προ ημερών ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν.

Με αναφορά στην παγκοσμίως εμβληματική προσωπικότητα του Μαχάτμα Γκάντι και με φόντο το λογότυπο του Φεστιβάλ, ο κ. Μουμίν έκανε μνεία στην ανταπόκριση των Δημάρχων Σμόλυαν και Γιλδιρίμ, αντίστοιχα, να στηρίξουν την πρωτοβουλία με την συμμετοχή τους αλλά και αντιπροσωπειών που θα τους συνοδεύσουν σε ένα γόνιμο πολιτιστικό ταξίδι. 

Το διήμερο περιλαμβάνει καλλιτεχνικές, εκπαιδευτικές και αθλητικές δράσεις ενώ, ο Δήμαρχος Ιάσμου ευχαρίστησε τα τοπικά καλλιτεχνικά σχήματα που στηρίζουν την πρωτοβουλία και συμμετέχουν στην συναυλία του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου, αλλά αναφέρθηκε και στην δυναμική παρουσία της Γλυκερίας, της Ντιλέκ Κοτς αλλά και της Darina Slavcheva Slavova την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Μουμίν διευκρίνησε πως η είσοδος στις συναυλίες θα είναι δωρεάν για όλους, ζήτησε όμως την κατανόηση και τη συνεργασία όλων των πολιτών για την αυστηρή τήρηση των μέτρων για τον Covid-19 και συγκεκριμένα :  την ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίου μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου www.iasmos.gr, την προσκόμμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή rapid test των τελευταίων 48 ωρών για ηλικίες 12 ετών και άνω ενώ για τα παιδιά 5-11 το αρνητικό self test.

Τέλος, κάλεσε τους ενδιαφερόμενους χορηγούς του Φεστιβάλ να προβληθούν μέσα από αυτό κατά την διάρκειά του αλλά και απολογιστικά με κόστος € 500, μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Δημάρχου στο 2534-350100 

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του : https://iasmosfestival.gr

Ενημέρωση για διάθεση δωρεάν εισιτηρίων για Φεστιβάλ Ειρήνης

 Τη δυνατότητα να εκδώσουν το δικό τους δωρεάν εισιτήριο για τις συναυλίες του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου έχουν οι δημότες του Ιάσμου αλλά και οι πολίτες και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής.

 

Η κράτηση θέσης είναι υποχρεωτική από τον νόμο στο πλαίσιο των μέτρων Covid-19 και γίνεται με δυο τρόπους:

  • α. με την είσοδο στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ιάσμου www.iasmos.gr όπου «πατώντας» πάνω στην εικόνα του Φεστιβάλ Ειρήνης οδηγείται κανείς στο σύστημα κράτησης θέσης μέσω της δωρεάν έκδοσης εισιτηρίου μέσα από το σύστημα της Ticketservices.ή
  • β. με τηλεφώνημα στο Γραφείο Δημάρχου στο 2534-350100, το οποίο θα συνδράμει όποιον πολίτη δεν έχει γενικότερα τη δυνατότητα κράτησης θέσης από το ίντερνετ, καταχωρώντας τα στοιχεία του και εκδίδοντας το δωρεάν ηλεκτρονικό εισιτήριό του.
Παραγωγή: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ιάσμου
www.iasmosfestival.gr
Facebook: Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου
Instagram: Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου

 

Υπό την αιγίδα και τη συγχρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του Περιφερειακού Ταμείου ΑΜΘ και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων ΑΜΘ.

Αρθρογράφος