Πίσω ολοταχώς…

23 Ιουνίου 202011:04

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

“Δεν μοιραζόμαστε πληροφορίες με τις υπηρεσίες πληροφοριών. Οι υπηρεσίες πληροφοριών μοιράζονται πληροφορίες μόνο εάν το επιθυμούν με τους αρχηγούς των κυβερνήσεων.Και ρωτώ τους φίλους και συμμάχους. Εσείς παίρνετε στοιχεία από τις υπηρεσίες πληροφοριών για αυτό το θέμα; Για το οργανωμένο έγκλημα και την τρομοκρατία;Ποιος θα αντιμετωπίσει σε τρεις ώρες ένα μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα;Και το μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα δεν είναι οι τρελοί ισλαμιστές μαχητές στη μέση μιας πόλης. Το τρομοκρατικό χτύπημα είναι η χρήση ενός drone των 500 ευρώ με βιολογικά ή χημικά όπλα 500 γραμμαρίων, τα οποία μπορούν να καταστρέψουν μια ολόκληρη πόλη.”

Αυτοί ήταν οι απλοί προβληματισμοί ενός θορυβώδους υπουργού της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν την αποχώρησή του από την ενεργό πολιτική ο οποίος σήμερα κατηγορείται για τη συμμετοχή του σε παρακρατικούς μηχανισμούς με υλικό υποκλοπών από την ΕΥΠ … του ΣΥΡΙΖΑ, της οποίας προίστατο ο κ.Γιάννης Ρουμπάτης τον οποίο επικαλούνται ως αρωγό κυβερνητικά στελέχη εν μέσω πανδημίας….

Κι όσο ο κ. Γιάννης Ρουμπάτης “ξεπλένεται” από τους “παλιούς συντρόφους” τηρεί σιγεί ιχθύος και απολαμβάνει την διαμονή του κάπου στα ΗΑΕ και το Ντουμπάϊ για επαγγελματικούς λόγους, η ελληνική κοινή γνώμη εξακολουθεί να βομβαρδίζεται με χιλιοειπωμένες πληροφορίες, εικοτολογίες και αποκαλύψεις του “δελτίου των 8” απο επιδοτούμενα μέσα ενημέρωσης , ενώ η οικονομική ύφεση κινείται απειλητικά και γρήγορα με τις προβλέψεις να μιλούν για “λουκέτο” σε 100.000 επιχειρήσεις και 1.500 ξενοδοχεία, 400.000 άνεργους χωρίς να υπολογίζονται οι εποχικοί ανασφάλιστοι εργάτες, ελαστική εργασία 15 ημερών και μείωση αποδοχών κατά 50% και τον φόβο να αφανισθούν βασικοί παραγωγικοί πυλώνες της ελληνικής οικονομίας.

Ενώ στην Ελληνική Θράκη μετά την “Μάχη του Έβρου” βιώνουμε ακόμη τις συνέπειες από την ήττα που υπέστη η Ελληνική Πολιτεία από τους μηχανισμούς τουρκοφρόνων και των προκαθημένων τους και την αδυναμία συντονισμού των αρμοδίων στην αντιμετώπιση μιας αόρατης υγειονομικής απειλής, που ισοδυναμεί με βιολογικό πόλεμο και έχει παραλύσει την τοπική κοινωνία καταδικάζοντας σε οικονομική δυσπραξία τους Ν. Ροδόπης και Ξάνθης τους οποίους ο κ. Χρ. Μέτιος (ένας από τους βασικούς πολιτικά υπευθύνους για το χάος που ζούμε) θέλει να (δια)σώσει με πόρους από το ΕΣΠΑ.

Εμβρόντητη παρακολουθεί η κοινή γνώμη της Ελληνικής Θράκης ότι την ίδια στιγμή που αποδιοργανώθηκαν τα κλιμάκια των υπηρεσιών πληροφοριών από το Σύστημα Ρουμπάτη/ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται ότι από τους υπαλλήλους της ΕΥΠ καταγράφηκαν στη διετία 350 οίκοι ανοχής, 250 studios και 300 παράνομα καζίνα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, οι ιδιοκτήτες των οποίων πλήρωναν στα μέλη της συμμορίας από 300 μέχρι και 7.000 ευρώ τον μήνα για αστυνομική κάλυψη.Σύμφωνα με τη δικογραφία, το συνολικό μηνιαίο κέρδος τους αγγίζει το 1.000.000 ευρώ.

Την ίδια στιγμή η Ελληνική Θράκη πλήττεται από τις συντονισμένες επιχειρήσεις του ερντογανικού κατεστημένου, το αθηνοκεντρικό κράτος χάνει πολύτιμο χρόνο με εσωτερικές αψιμαχίες αμφιβόλου αποτελέσματος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθίσταται όμηρος των διαδρομιστών που επιβιώνουν στις συγχρονισμένες διαδρομές του οργανωμένου εγκλήματος.

Βυζάκια έξω λοιπόνμε άρωμα από τις χρυσές εποχές του ΠΑΣΟΚ, του Κοσκωτά, του Κουτσόγιωργα, του Άκη..

Αρθρογράφος