pieperies_gemsite

Πιπεριές πράσινες γεμιστές

20 Ιανουαρίου 201214:26

pieperies_gemsiteΤις σερβίρετε ζεστές.


{loadposition likebox}   {loadposition tweet}

Υλικά

πιπεριές κέρατο (υπολογίστε 2 για κάθε άτομο)

κεφαλογραβιέρα πικάντικη

βούτυρο

έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

αλάτι

Εκτέλεση

Πλένετε και σκουπίζετε τις πιπεριές και τις τοποθετείτε σε ένα πυρίμαχο ταψάκι. Πολύ προσεκτικά κάνετε μία τομή στην μία πλευρά της κάθε πιπεριάς, προσέχοντας να μην βγει η τομή από την άλλη πλευρά, γιατί αλλιώς στο ψήσιμο το τυρί θα χυθεί. Βάζετε μέσα στην κάθε πιπεριά ένα μικρό κομματάκι βούτυρο και ένα μακρόστενο κομμάτι τυρί, μήκους περίπου του μισού της κάθε πιπεριάς και ικανού πάχους για να χωρέσει μέσα σ’ αυτήν. Τις περιχύνετε με ελάχιστο ελαιόλαδο και τις αλατίζετε, όχι πολύ γιατί το τυρί είναι ήδη αλμυρό. Τις βάζετε στο φούρνο στους 200οC και τις ψήνετε έως ότου λιώσει το τυρί, μαλακώσουν οι ππεριές και αποκτήσουν λίγο από πάνω ένα ωραίο χρυσό- καφέ χρώμα.

http://www.myworld.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr