Παιχνίδι για όλους στον Α.Σ. Α.ΜΕ.Α. Κότινος με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα επιτραπέζιας αντισφαίρισης

14 Απριλίου 201810:24
Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης
Να δοκιμάσει τις ικανότητές του στο πινγκ πονγκ προσκάλεσε  κάθε φίλο του αθλήματος ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων Με Αναπηρία Κότινος. με αφορμή την Παγκόσμια μέρα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.
 
Βεβαίως η ημερομηνία εορτασμού είναι η 6η Απριλίου, αλλά υποχρεωτικά στην Ελλάδα τα ενδιαφερόμενα σωματεία θα έκαναν αργότερα την όποια δράση τους διότι ήμασταν στη Μεγάλη Εβδομάδα και την περίοδο του Πάσχα. Την Τρίτη λοιπόν, 10/4/2018, ο σύλλογος της Αλεξανδρούπολης προσκάλεσε στην αίθουσά του στο γήπεδο «Φώτης Κοσμάς» αθλητές, μέλη, γονείς και φίλους του αθλήματος και τους προέτρεψε να …εκφραστούν με τη ρακέτα με όποιο τρόπο μπορούσαν και ήθελαν. 
 
Η πρωτοβουλία είχε απήχηση, καθώς δεκάδες άτομα πέρασαν από την αίθουσα και ψυχαγωγήθηκαν άριστα για ώρες παίζοντας πινγκ πονγκ.
 
Η προπονήτρια του σωματείου και πρώην διακεκριμένη αθλήτρια επιτραπέζιας αντισφαίρισης Δάφνη Δεληγιάννη είχε την επίβλεψη, ενώ έδινε οδηγίες ή βοηθούσε στα χτυπήματα όσα άτομα το χρειάζονταν. «Αφορμή γι’ αυτή τη δραστηριότητα, ήταν η 6η Απριλίου, που έχει οριστεί τα τελευταία χρόνια ως Παγκόσμια Μέρα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης από τα Ηνωμένα Έθνη και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.
 
Ο… ετεροχρονισμένος εορτασμός ήταν επιβεβλημένος, αφού φέτος η μέρα του εορτασμού «έπεφτε» την Μ. Παρασκευή», ανέφερε στον λογαριασμό του στο facebook το σωματείο. Στον ίδιο ιστότοπο μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες και βιντεάκια από τη μίνι εκδήλωση
 
 
 

Αρθρογράφος