Πετρίδης, Χατζηοσμάν συζητούν στην Αθήνα το θέμα του μειονοτικού δημοτικού Χάρμανλικ

14 Ιουνίου 201409:12

Ο βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν και ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης συζήτησαν στην Αθήνα σχετικά με το μειονοτικό δημοτικό σχολείο του Χάρμανλικ.

Ο βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν και ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, είχαν στις 11 Ιουνίου στην Αθήνα μια συνάντηση με υπευθύνους της ΕΤΑΔ (Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου) σχετικά την διάθεση έκτασης που πρέπει να γίνει από το κράτος για την κατασκευή του μειονοτικού δημοτικού σχολείου Χάρμανλικ .

Ο Χατζηοσμάν και ο Πετρίδης συναντήθηκαν με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρίας τον Γρηγόρη Δούνη, με τον διευθυντή Χαράλαμπο Φωτόπουλο και τον υπάλληλο της τον κύριο Παπαδόπουλο. Συζήτησαν γύρω από το θέμα του δημοτικού μειονοτικού σχολείου Χάρμανλικ που καιρό τώρα ζητείται να γίνει και ζήτησαν η απόδοση της έκτασης να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Όπως είναι γνωστό, στην κατεύθυνση των εργασιών που γίνονται σχετικά με την κατασκευή μειονοτικού δημοτικού σχολείου στην περιοχή Χάρμανλικ, ο στόχος είναι το νέο δημοτικό που θα γίνει στην περιοχή Χάρμανλικ, να συμπεριληφθεί στο δημοτικό σχολείο Μάστανλι.

Οι πλευρές που μετείχαν στην συζήτηση ανέφεραν πως η συνάντηση υπήρξε ιδιαίτερα θετική και επωφελής, πως για την κατασκευή του εν λόγω σχολείου καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες χρόνια τώρα και ότι εξέφρασαν την επιθυμία τους να περατωθούν αυτές οι προσπάθειες και να υπάρξει το σχολείο.

Ο βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν σχετικά με το θέμα δήλωσε πως συνεχίζει με έντονους ρυθμούς τις εργασίες σχετικά με το θέμα αυτό και ότι θα συνεχίσει να τις παρακολουθεί

(tourkikanea.gr Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί 12/6/2014)

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr