Περβίν Χαϊρουλλάχ: Η master mind της ψευδορκίας και της συκοφαντίας δρα ανενόχλητη;

3 Οκτωβρίου 202210:48

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Η κ. Περβίν Χαϊρουλλάχ, κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, πολίτης της Ελλάδας, προνομιακός συνομιλητής του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής, εδώ και χρόνια -εκτός των άλλων δραστηριοτήτων της- ασχολείται με τις ψευδείς καταγγελίες σε βάρος συμπολιτών της σε Πρεσβείες, διεθνή fora και κυβερνητικούς υπαλλήλους ενώ έχει αναπτύξει μία αξιοσημείωτη παρασκηνιακή δράση.

Η κ. Περβίν Χαϊρουλλάχ η Νο9 διώκτης του Komotinipress κι εμού προσωπικώς , όπως έχει καταδείξει και ο Δήμαρχος Ιάσμος μετά την αποπομπή του από τις δομές της άτυπης ΑΣΕΜΤΔΘ, συμμετέχει και στην συντονισμένη επιχείρηση παρακρατικών δομών υπό τον συντονισμό του Τούρκου Προξένου κ. Μουράτ Ομέρογλου, μία εκ των οποίων είναι και η γνωστή επιστολή των 17 διωκτών της ελευθεροτυπίας και της δημοκρατικής σκέψης στην Ελλάδα.

Η κ. Περβίν Χαϊρουλλάχ, ας μην ξεχνάμε ότι ήταν φίλα προσκείμενη στους μηχανισμούς του FETO στην Θράκη κι εκ των στενών συνεργατών του αποπεμφθέντος διπλωμάτη, τότε γενικού Προξένου κ. Μουσταφά Σαρνίτς.

Θα έχει ο κ. Μουράτ Ομέρογλου την τύχη του Μ. Σαρνίτς;

Η κ. Περβίν Χαϊρουλλάχ το τελευταίο τρίμηνο έχει εξελιχθεί σε έναν εξωχώριο συκοφάντη πληροφοριοδότη τόσο στην Τουρκία όσο και σε διεθνείς οργανισμούς όπως ο ΟΑΣΕ.

Για τα της Τουρκίας περιμένουμε εξελίξεις που θα έχουν καταλυτική επίδραση στους μηχανισμούς του Μουράτ Ομέρογλου.

Όσον αφορά στον ΟΑΣΕ, πληροφορηθήκαμε , λαμβάνοντας και το σχετικό βίντεο, ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου με τίτλο Θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερία έκφρασης, ένας ακόμη (ο άλλος είναι ο κ. Οζτζιάν Μεχμέτ σύζυγος της προέδρου του ακροδεξιού , εθνικιστικού κόμματος ΚΙΕΦ) προστατευόμενος της κ.Περβίν Χαϊρουλλάχ, γνωστός και ως εμπειρογνώμονας για τα ανθρώπινα δικαιώματα κ. Kerem Abdurahimoğlu εκ μέρους του φορέα που εκπροσωπούσε επανέλαβε τις γνωστές αιτιάσεις κατά της Ελλάδας προσπαθώντας να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ τις προβοκάτσιες που επιχειρεί το σύστημα των παρακρατικών δομών και των εγκαθέτων της Άγκυρας.

Αυτό που δεν ξέρει η κ. Περβίν Χαϊρουλλάχ και οι εργοδότες της είναι ότι όλο και λιγότεροι διεθνείς αξιωματούχοι πέφτουν θύματα της τουρκικής προπαγάνδας.

Παραπέμπουμε στο σχετικό βίντεο από 2.37.51-2.41.00

Αρθρογράφος