Περί Μελισσανιδη, ΟΠΑΠ και λοιπών φοροφυγάδων

18 Αυγούστου 201320:25

Μόνο ως φάρσα μπορεί να εκληφθεί η φωτογραφία του “διώκτη” υπουργού με τον διωκόμενο για φορολογικά ζητήματα επιχειρηματία
Κατά την διάρκεια επισημοποίησης του deal της Emma delta για την εξαγορά του 33% της ΟΠΑΠ Α.Ε, οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν ότι σ΄αυτή τη χώρα ελάχιστα πράγματα αλλάζουν.

Ακόμη και η υποκρισία παραμένει σταθερή ως “αξία” και πολλές φορές αποκτά και συμβολικό ρόλο. Για παράδειγμα οι πάντες γνωρίζουν τις πραγματικές σχέσεις των κυρίων Σταυρίδη, Λουρόπουλου, Μελλισσανίδη, ωστόσο ουδείς αναφέρθηκε σ´ αυτές. Η φωτογραφία και οι δηλώσεις ήταν το ζητούμενο για την κυβέρνηση. Να δείξει ότι αποκρατικοποιεί…αδιαφορώντας για τους πρωταγωνιστές της φωτογραφίας.

Εν προκειμένου όμως ο μεγάλος παγιδευμένος δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Στουρνάρας. Γιατί, είναι περισσότερο από βέβαιο ότι αν οι αρμόδιοι του υπουργείου οικονομικών τον είχαν ενημερώσει σχετικά, θα απέφευγε να συμπεριληφθεί στο ίδιο ενσταντανέ με έναν επιχειρηματία που ελέγχεται για σειρά φορολογικών υποθέσεων, αδυνατώντας ακόμη να εκδώσει και φορολογική ενημερότητα.

Την στιγμή που η κυβέρνηση και η ελληνική κοινωνία δίνουν σκληρή μάχη κατά της φοροδιαφυγής, μόνο ως φάρσα μπορεί να εκληφθεί η φωτογραφία του “διώκτη” υπουργού με τον διωκόμενο για φορολογικά ζητήματα επιχειρηματία.

Είπαμε όμως. Τον Αύγουστο ευδοκιμούν εκτός από τους φοροφυγάδες και οι θεατρικές επιθεωρήσεις… ανάγκη την Επικράτεια!

Πηγή: Εφημερίδα Παραπολιτικά

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr