Πέρασε στην ιστορία της πόλης το 5o KomOnParty (video)

23 Φεβρουαρίου 202011:01

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Με την αναμενόμενη επιτυχία ολοκληρώθηκε στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κομοτηνής και η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση με το μεγαλύτερο Αποκριάτικο πάρτι της Κομοτηνής να επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά!!!

O Σύλλογος Εβριτών Ν.Ροδόπης και η T[email protected] σε συνεργασία με τη ΔΚΕΠΠΑΚ έστησαν για ακόμη μια φορά το μεγαλύτερο πάρτι της πόλης με παραδοσιακούς αλλά και σύγχρονους καρναβαλικούς ρυθμούς!

Με συμμετοχές από γειτονικούς νομούς και από τη γειτονική Βουλγαρία που προστέθηκαν στους συμμετέχοντες από το “σύστημα” των τοπικών Συλλόγων , η Κομοτηνή φιλοξένησε στην κεντρική πλατεία μία μεγάλη (για τα δεδομένα της πόλης) και μαζική εκδήλωση.

Οι διοργανωτές σίγουρα θα σκέπτονται την επόμενη μέρα και θα πρέπει από τώρα να εξασφαλίσουν (κυριολεκτικά και μεταφορικά) την πιο εύρυθμη διεξαγωγή τέτοιων εκδηλώσεων, λαμβάνοντας υπόψη και τα μικρής εκτάσεως έκτροπα που παρατηρήθηκαν.

Ας μην ξεχνάμε ότι οι κοινωνίες δεν αυτορρυθμίζονται και πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπόψη μας το ενδεχόμενο απρόβλεπτων καταστάσεων.

Η μελλοντική αξιοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων προς όφελος της τοπικής οικονομίας στα πλαίσια μιας αναπτυξιακής προοπτικής, εξαρτώνται όχι μόνον από το πνεύμα εθελοντισμού και την μαζικότητα αλλά και την δυνατότητα ευρύτερης διαχείρισης , γεγονός που επιβάλλει την εμπλοκή κι άλλων φορέων και συνδιοργανωτών.

Κατά τη διάρκεια του πάρτυ “αντιμετωπίσθηκαν 16 περιστατικά εκ των οποίων 1 διακομίσθηκε στη ΓΝ Κομοτηνής με τη βοήθεια του ΕΚΑΒ” σύμφωνα και με ανακοίνωση του τοπικού παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

21 Φεβρουαρίου 2020 KomonParty παραδοσιακή Αποκριά 18 εθελοντές Σαμαρειτες2 AED4 φαρμακεία1 κινητή μονάδα πρώτων βοηθειώνΣήμερα έχουμε συνέχεια….

Gepostet von ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ am Samstag, 22. Februar 2020

 

Gepostet von Stauros Pattas am Samstag, 22. Februar 2020

Kom on party 2020 trelacademy….. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, όσα εμπόδια κ αν μπουν αντέχεις

Gepostet von Stauros Pattas am Samstag, 22. Februar 2020

 

 

 

Αρθρογράφος