Όταν δεν μιλάει με το βίντεο… χλευάζει τους γιατρούς… (video)

20 Ιανουαρίου 202114:36

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Το μακρινό 2009 ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος κ. Γιώργος Αυτιάς “μιλούσε” επί καθημερινής βάσεως με τον  κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη σαν να τον είχε στην εκπομπή του σε ζωντανή σύνδεση. Ωστόσο οι δηλώσεις ήταν σε μαγνητοσκόπηση.Το κοινό που περίμενε να ενημερωθεί (;) στηνόταν μπροστά σε ένα θέατρο παραλόγου…. Είναι χαρακτηριστικό το απόσπασμα των Ράδιο-Αρβύλα

Στον παρόντα χρόνο, εν έτει 2021 ο παρουσιαστής-δημοσιογράφος κ. Γιώργος Αυτιάς , διατυπώσει σειρά απαξιωτικών σχολίων για τους γιατρούς προκειμένου να “αβαντάρει” το καλεσμένο του κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

«Δεν θα κρατάμε κλειστή την αγορά επειδή εσείς (σ.σ οι γιατροί) θέλετε να είσαστε σίγουροι κι ωραίοι κι αραχτοί». Σε αυτή την εξωφρενική δήλωση προχώρησε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Γιώργος Αυτιάς αναφορικά με το άνοιγμα της αγοράς, την ώρα μάλιστα που χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν χάσει τη ζωή τους από κορονοϊό.

Έχοντας καλεσμένο στην εκπομπή του τον Νικόλαο Καπραβέλο, Διευθυντή ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Αυτιάς εξαπέλυσε σε βάρος του, αλλά και σε βάρος όλου του ιατρικού κόσμου, επίθεση, με αφορμή τη δήλωση του γιατρού: «δεν πρέπει να ανοίξουμε. Είναι μεγάλο το ρίσκο, βλέπετε όλη η Ευρώπη κλείνει».

Η αβάσιμη και προκλητική επίθεση του δημοσιογράφου στους υγειονομικούς και σε όλους τους εργαζόμενους που έχουν ριχτεί στη μάχη κατά της πανδημίας από την πρώτη γραμμή συνάντησε πάντως την αφοπλιστική απάντηση του κ. Καπραβέλου.

«Είμαστε λογικοί άνθρωποι και βλέπουμε τις παρενέργειες της οικονομίας οι οποίες αποτιμώνται σε ευρώ. Όμως, κ. Αυτιά οι υγειονομικοί μετράνε θανάτους, οι θάνατοι δεν αποτιμώνται κύριοι», υπογράμμισε με νόημα ο Διευθυντής της ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Το 2009 ισχυριζόταν ό κ. Γιώργος Αυτιάς ότι έκανε χιούμορ…

Εμείς να θυμίσουμε ότι Η Δημοσιογραφία εξακολουθεί να είναι η Δύναμη των Αδυνάτων και όχι επιχορηγούμενο προϊόν!!

 

Αρθρογράφος