Όλοι κέρδισαν το “χρυσό φλουρί” της πίτας του Α.Σ. ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ!

14 Ιανουαρίου 201820:33

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο «Ramada Plaza Thraki», μετά την σύγκληση της 8ης Τακτικής Γενικής Συνέλευση του Συλλόγου ΚΟΤΙΝΟΣ Α.Σ. ΑμΕΑ,πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2018, με την παρουσία πλήθους κόσμου, φίλων, μελών του συλλόγου, αθλητών, προπονητών και εκπροσώπων θεσμικών φορέων από όλη την Θράκη.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου που διακρίθηκαν την χρονιά που μας πέρασε, όπως και οι Προπονητές τους, Πρόσωπα που βοήθησαν με την προσφορά τους τον «ΚΟΤΙΝΟ», καθώς και Αθλητές που με τις παγκόσμιες επιδόσεις τους, προώθησαν το αθλητικό κίνημα για τα Άτομα με Αναπηρίες.

Ειδικότερα βραβεύθηκαν οι :

1. Οι αθλητές: Μανουηλίδης Ευάγγελος, Παπαδόπουλος Νικόλαος,  Ντεφίδης Φώτιος,  Αλατατσιανός Νικόλαος,  Ιωάννου Παναγιώτης,  Μαλαδάκης Ραφαήλ,  Πανταζίδης Τηλέμαχος,  Ταλιατζής Αθανάσιος,Συναπίδου Μαρία,  Κυριακίδου Μαρία,  Λαζαρίδου Μαρίνα-Νικολέτα,Τιτόνη Αικατερίνη,  Παπαδόπουλος Κωνσταντίνο, ς Παπάζογλου Σταμάτιος, Πεταλούδης Βάιος,  Γαλέντζας Αλέξανδρος.
2.Οι προπονητές/τριες: Δεληγιάννη Δάφνη, Αθανασίου Παναγιώτα, Κουπελίδου Πασχαλίνα, Ρεμπούτζιας Θεόδωρος,Αγιαννιτόπουλος Αλέξιος, Πουρνάρας Κωνσταντίνος, Χατζηπέτρου Κωνσταντίνος, Μιρμιγκίδης Ιωάννης
3. Οι Ολυμπιονίκες Μιχαλεντζάκης Δημοσθένης και Καρυπίδης Δημήτρης
4. Οι υποστηρικτές του Συλλόγου Γκοτζίδης Χρήστος , Σωματείο ΟΙ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ – ΕΥΡΥΔΙΚΗ, Πετροπούλου Μαρία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία “ΚΟΤΙΝΟΣ” είναι ο μοναδικός σε όλο το νομό Έβρου που δραστηριοποιείται στη προσφορά ευκαιριών άθλησης στα Άτομα με Αναπηρία. Είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, αριθμεί περίπου 100 αθλητές και αθλήτριες, εκ των οποίων πολλοί σημείωσαν μεγάλες επιτυχίες με επανειλημμένως κατακτήσεις χρυσών μεταλλίων σε Πανελλήνια και Διεθνή Πρωταθλήματα και στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Special Olympics.

Ο Κότινος έχει ενεργητική παρουσία στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα αναπηρίας και κοινωνικής ένταξης, ενώ οι αθλητές του συλλόγου με το μεράκι, τη δύναμη, την επιμονή, τις επιτυχίες αλλά και την κάθε τους προσπάθεια ανεξαρτήτως αποτελέσματος, κερδίζουν καθημερινά τον αγώνα της ισότιμης συμμετοχής και της ελπίδας.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου,  μέσω της οποίας έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις του συλλόγου, να διαβάσετε άρθρα, να δείτε φωτογραφίες και βίντεο. Η σελίδα είναι λειτουργική και πλήρως ενημερωμένη με πλούσιο υλικό και πληροφορίες.

Αρθρογράφος