Ο Στρατός Ξηράς και το Δ’ΣΣ τιμούν τον Προστάτη τους Μεγαλομάρτυρα Άγιο Γεώργιο

19 Απριλίου 201809:45

Εκδήλωση προς τιμήν του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς θα πραγματοποιηθεί από το Δ’ Σ. Στρατού τη Δευτέρα 23 Απριλίου στις 10:55, στο Στρατόπεδο «ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ», στο Πετροχώρι Ξάνθης.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί θρησκευτικές, πολιτικές, τοπικές αρχές, φορείς της πόλης και του Νομού Ξάνθης, καθώς επίσης και αριθμός μαθητών από σχολεία της περιοχής.

Και στην Κομοτηνή θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς, στο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου του Στρατοπέδου «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΒΙΚΤΩΡΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥ» στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα τελεσθεί Δοξολογία και μετά θα ακολούθησει ανάγνωση Ημερησίας Διαταγής του κ. Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού και κατάθεση στεφάνου από τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής.

Με την παρουσίαση της έκθεσης οπλικών συστημάτων από στελέχη του ΕΣ και Δυνάμεις Εθνοφυλακής  αναμένεται να ολοκληρωθεί ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου και για το λόγο αυτό το στρατόπεδο Παράσχου θα ανοίξει για να υποδεχτεί το κοινό της πόλης.

Αρθρογράφος