Ο Οντέρ Μουμίν “επιτέθηκε” στο Δ’ΣΣ κατόπιν εντολών Χουλουσί Ακάρ;

7 Δεκεμβρίου 202209:05

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Στις 28 Νοεμβρίου και το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2022 ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν με δημόσιες αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επ’αφορμή προσωπικών υποκειμενικών αξιολογήσεων , κρίσεων κι αυθαιρέτων συμπερασμάτων και με την χρήση προσβλητικών εκφράσεων επεχείρησε να συκοφαντήσει συνδημότες του , υπαλλήλους , πολιτικούς αντιπάλους κι επαγγελματίες που συνδέονται με τις Δυνάμεις Εθνοφυλακής του Ν. Ροδόπης, “απειλώντας” ότι θα ενημερώσει και τον ΥΕΘΑ κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Είναι εθνικά επικίνδυνη και αντιθεσμική η στάση του κ. Οντέρ Μουμίν;

Ο Δήμαρχος Ιάσμου , με αυτή την κίνησή του τοποθέτησε εαυτόν στην τριάδα των Μειονοτικών Δημάρχων που συμμετέχουν σε μία καλά οργανωμένη επιχείρηση κατασυκοφάντησης του Δ’ΣΣ στην τοπική κοινωνία μέσα από καλά στοχευμένες ψυχολογικές επιχειρήσεις που -προφανώς- έχουν σχεδιασθεί στην Τουρκία.

Πρώτος διδάξας ο Δήμαρχος Μύκης ο οποίος την Πέμπτη 13/82020 , όταν το Πολεμικό Ναυτικό της Άγκυρας υπέστη καίριο πλήγμα στο Αιγαίο Πέλαγος, ενεργοποίησε καλά συντονισμένες ψυχολογικές επιχειρήσεις με στόχο την Θράκη, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ μία είδηση που αποσκοπούσε στην κάμψη του ηθικου των ελληνικών ΕΔ και του Δ’ΣΣ και με αντικειμενικό σκοπό (ΑΝΣΚ) την εξαφάνιση κάθε πιθανής αντίστασης επί θρακικού εδάφους ξεκινώντας από την Γλαύκη του Ν. Ξάνθης.

Όταν ο Δήμαρχος Μύκης κατασυκοφάντησε το Δ’ΣΣ προετοιμάζοντας έναν “ΑΤΤΙΛΑ” στην Θράκη

Ακολούθησε ο Δήμαρχος Αρριανών , ο οποίος συνταχθείς με τις πρακτικές του Δημάρχου Μύκης απαίτησε μέσω και αναρτήσεων του στα μκδ, τον Ελληνικό Στρατό να ενημερώνει τον Δήμαρχο Αρριανών για τις κινήσεις του, τις ασκήσεις, τα δρομολόγια και τις επαφές του.

Ποιός είναι ο ρόλος του Δημάρχου Αρριανών στον σκληρό πυρήνα των τουρκοφρόνων;

Τον Ιανουάριο του 2022, έχοντας μελετήσει αρκετές παραμέτρους δράσης της Προξενικής Μειονότητας η οποία και συμμετείχε σε μία κομβικής σημασίας εκδήλωση στην Αγκυρα τονίζαμε ότι “αυτό που θα πρέπει ίσως να μας απασχολήσει είναι η ανάπτυξη υποδομής υποστηρίξεων των τουρκικών επιχειρήσεων ανόρθοδοξου πολέμου και ο εντοπισμός των συστατικών στοιχείων που έχουν αναλάβει την εκτέλεση ενός τέτοιου σχεδίου” κι εδώ εντοπίζεται η εργαλειοποίηση των μελών της Προξενικής Μειονότητας.

Τί σηματοδοτεί η παρουσία των ΤΕΔ στην εκδήλωση για τον Αχμέτ Σαδήκ στην Άγκυρα;

Στην παρούσα χρονική στιγμή, ο Δήμαχος Ιάσμου , προφανώς για να φανεί αρεστός και “χρήσιμος” στους σχεδιαστές της τουρκικής επιθετικής τακτικής σε βάρος της Χώρας μας, λειτουργεί απροκάλυπτα ως προβοκάτορας που επιχειρεί να αποδομήσει την εικόνα των Εθνοφυλάκων και κατ’επέκταση του Δ’ΣΣ του οποίου αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα.

Να επισημανθεί ότι οι Εθνοφύλακες του Ν. Ροδόπης αποτελούν έναν άγνωστο πολλαπλασιαστή ισχύος για κάθε επίδοξο επιβουλέα καθώς βρίσκονται παντού, διαθέτουν αυξημένο επίπεδο ετοιμότητας κι εκπαιδεύονται διαρκώς στα πρότυπα του Πολίτη-Οπλίτη.

Και οι Εθνοφύλακες του Ν. Ροδόπης συμμετείχαν στην άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2019

Η βεβιασμένη κίνηση του κ. Οντέρ Μουμίν, δεν μπορεί ν’αποδοθεί μόνον σε έναν ατομικό αποπροσανατολισμό ψυχοδυναμικού χαρακτήρα αλλά συνδέεται με τις προθέσεις κάποιου υποβολέα που θέλει να δημιουργήσει σύγχυση στον τοπικό πληθυσμό για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μιας ευάριθμης στρατιωτικής μονάδας, να προκαλέσει ατυχεις συνειρμούς για τον ρόλο και την αποστολή της, και να στοχοποιήσει την ηγεσία του Δ’ΣΣ και κυρίως της 29ης Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ “ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ”.

Προφανως , κάποιους ενοχλεί το πολυδιάστατο κοινωνικό έργο των Εθελοντών της Εθνοφυλακής.

Οι Εθνοφύλακες Ροδόπης στην Ι.Μ. Παναγίας Βαθυρρύακος (Φατήριακα)

Ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν συμμετείχε στην εκδήλωση της Άγκυρας, όπου ξεκάθαρα οι ΤΕΔ μας γνωστοποίησαν τις προθέσεις τους και τότε δεν αντέδρασε στα όσα ακούσθηκαν εκεί. Στην Προύσσα τον αμνήστευσαν όσοι κατέθεσαν υπέρ του. Στην Άγκυρα επανέλαβε το ίδιο ατόπημα με πράξεις που προσκρούουν στο Σύνταγμα, την έννομη τάξη, το εθνικό συμφέρον και την ασφάλεια της Χώρας του παρά τον Όρκο που έδωσε ως Αιρετός.

Υπό το πρίσμα των ανωτέρω και μόνον, μπορεί να εξηγηθεί η βιασύνη αλλά και η απερισκεψία του Οντέρ Μουμίν να απολύσει έναν εργαζόμενό του στον Δήμο Ιάσμου αλλά και να απειλήσει δημόσια με “μπουντρούμια και φυλακές” τον υπογράφοντα αντί ν’απαντήσει στα ερωτήματα που του ετέθησαν ως ακολούθως:

Οντέρ Μουμίν εναντίον όλων: Παρορμητισμός ή σκοπιμότητα από τον Δήμαρχο Ιάσμου;

Αρθρογράφος