Ο μονίμως απών κ. Περιφερειάρχης δεν δικαιούται να κρίνει τους γιατρούς της ΠΑΜΘ (video)

21 Μαΐου 202017:54

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Έχουμε σε σειρά κειμένων μας ασχοληθεί με πολλές πτυχές της πανδημικής κρίσης στην ΠΑΜΘ, επισημαίνοντας την απουσία των αρμοδίων της ΠΑΜΘ από την αρχή μέχρι τη λήξη της κρίσης του  Covid19.

Ας μην ξεχνάμε, όμως, την ΑΠΟΥΣΙΑ του κ. Χρ. Μέτιου και των συνεργατών του απο την ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ  που είχε προηγηθεί της υγειονομικής απειλής του κορωνοϊού.

Προ ημερών, σε κοινή ανακοίνωσή τους οι Πρόεδροι των Ιατρικών Συλλόγων ΠΑΜΘ , εκφράζοντας τις θέσεις των μελών τους , διετύπωσαν  σειρά προτάσεων προς την ΠΑΜΘ , περιμένοντας τον κ. Χρ. Μέτιο, προφανώς, να αναλάβει σχετικές πρωτοβουλίες .

Σε βιντεοσκοπημένη του δήλωση, μετά από σχετικό ερώτημα, ο κ. Χρ. Μέτιος “χαρακτήρισε την ανακοίνωση “ατυχή”, που δημιουργεί εντυπώσεις οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.”

Ο κ. Χρ. Μέτιος και οι συνεργάτες του , αντί να κρύβονται απο την κοινή γνώμη της περιοχής και να ζουν στον δικό τους απομονωμένο σύμπαν, καλό θα ήταν να συνειδητοποιήσουν  που ακριβώς ζουν και ποιοί τους έχουν επιλέξει/εκλέξει όπως και να ανταποκριθούν στα θεσμικά τους καθήκοντα.

Αλήθεια, ο κ. Χρ. Μέτιος δεν προβληματίζεται από την σημερινή αποκάλυψη του Ευρ. Στυλιανίδη,ότι τον τέως υπουργό εμπιστεύθηκαν για να μεταφέρει τα αιτήματά τους στον ΥΠΕΣ κ. Τ. Θεοδωρικάκο ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών και ο Ταξίαρχης της 21ης ΤΑΞ;

 

 

Αρθρογράφος