Ο κ. Γιάννης Τσελεκίδης υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη «Νέα Δεξιά»

12 Απριλίου 201909:10

Με ανάρτησή του στο fb ο κ. Γιάννης Τσελεκίδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη:

«Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο της «Νέας Δεξιάς» κ. Φαήλο Κρανιδιώτη για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο των επερχόμενων Ευρωεκλογών ως εκπρόσωπο της Θράκης. Καλό αγώνα Πρόεδρε. Στο τέλος εμείς θα νικήσουμε!». 

Στη σχετική του δήλωση ο πρόεδρος της «Νέας Δεξιάς», Φαήλος Κρανιδιώτης, σημειώνει: «Τα κόμματα όταν μιλούν για τη Θράκη εννοούν κι αναφέρονται σχεδόν πάντα στη μουσουλμανική μειονότητα. Εμείς λέμε να κάνουμε τη διαφορά, να ασχοληθούμε με την ελληνική χριστιανική πλειονότητα. Ο Γιάννης Τσελεκίδης έχει μπόϊ ευθέως ανάλογο με την ψυχική του δύναμη και την αγάπη του για την πατρίδα. Και κοντεύει τα δύο μέτρα. Λαμπρός επιστήμονας, επαγγελματίας, οικογενειάρχης, ενεργός πολίτης, φύλαξε την Πατρίδα με τα όπλα, ζει σύμφωνα με τις ιδέες του, από τα πρώτα στελέχη της «Νέας Δεξιάς». Είναι ένας λαμπρός και μαχητικός εκπρόσωπος της Θράκης στο ευρωψηφοδέλτιο μας. Του εύχομαι καλή επιτυχία!» 

Όπως επισημαίνει και ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης “Τα κόμματα όταν μιλούν για την Θράκη, εννοούν κι αναφέρονται σχεδόν πάντα στην μουσουλμανική μειονότητα. Εμείς λέμε να κάνουμε την διαφορά, να ασχοληθούμε με την ελληνική χριστιανική πλειονότητα.
Ο Γιάννης Τσελεκίδης έχει μπόϊ ευθέως ανάλογο με την ψυχική του δύναμη και την αγάπη για την πατρίδα. Και κοντεύει τα δύο μέτρα. Λαμπρός επιστήμονας, επαγγελματίας, οικογενειάρχης, ενεργός πολίτης, φύλαξε την Πατρίδα με τα όπλα, ζει σύμφωνα με τις ιδέες του, από τα πρώτα στελέχη της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ. Είναι ένας εξαιρετικός και μαχητικός εκπρόσωπος της Θράκης στο ευρωψηφοδέλτιο μας.
Του εύχομαι καλή επιτυχία!


Διαβάστε το βιογραφικό του:

ΙΩΑΝΝΗΣ Ν. ΤΣΕΛΕΚΙΔΗΣ
Β. ΠΑΥΛΟΥ 9-ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΤΗΛ:2531082745 ΚΙΝ :6977935411
Email: [email protected]

Γεννήθηκα το Φεβρουάριο του 1978 στην Κομοτηνή όπου και πέρασα τα παιδικά μου χρόνια.
Το 1995 αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Κομοτηνής και πέτυχα την εισαγωγή μου μέσω πανελληνίων εξετάσεων στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Το Μάρτιο 2002 απέκτησα το δίπλωμά μου και τον Ιούνιο του ίδιου έτους πήρα την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.
Υπηρέτησα τη θητεία μου το 2002 – 2003 ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός Μηχανικού, αρχηγός της 2002 Β΄ ΕΣΣΟ στη Σχολή Μηχανικού και απολύθηκα με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού.
Από το 2003 διατηρώ τεχνικό γραφείο μελετών-κατασκευών στην Κομοτηνή μαζί με τον αδερφό μου. Απο το 2008 έχουμε ιδρύσει την τεχνική εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΣΕΛΕΚΙΔΗ & ΣΙΑ Ε.Ε. που ασχολείται με την κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών έργων, έχοντας εκτελέσει δεκάδες έργα οικοδομικά, υδραυλικά, ηλεκτρομηχανολογικά και αναπλάσεων σε όλη τη Θράκη.
Το 2015 πέτυχα την εισαγωγή μου μέσω κατατακτηρίων εξετάσεων στη σχολή Πολιτικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και σήμερα είμαι τελειόφοιτος.
Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία Γούλα, ψυχολόγο στο κέντρο πρόληψης εξαρτήσεων ΟΡΦΕΑΣ και έχουμε αποκτήσει δύο γιους, τον Νικόλα και τον Δημήτρη.
Γνωρίζω αγγλικά (επιπέδου lower)
Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την πολιτική. Δεν υπήρξα ποτέ μέλος οποιουδήποτε κόμματος ή νεολαίας.
Και αν μπαίνω τώρα σε αυτή τη διαδικασία, είναι γιατί θέλω να δω την πατρίδα μου στη θέση που της αξίζει μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν ως Έλληνες Ευρωπαίοι και όχι απλά σαν κάτοικοι της Ευρωπαϊκής ηπείρου.
Λέμε ΝΑΙ στα Έθνη και ΟΧΙ στους γραφειοκράτες των Βρυξελλών
Λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας.
ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ

 

Αρθρογράφος