«Ο Αθλητισμός είναι ζωή! Η ζωή ανήκει σε όλους!» – Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στην Καλαμάτα (video)

5 Δεκεμβρίου 202214:50

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα τη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου με αφορμή τη Παγκοσμια Ημερα Ατόμων με Αναπηρία που έχει καθιερωθεί να τιμάται κάθε χρόνο στις 3 Δεκέμβρη.

Η εκδήλωση με τίτλο: ” Ο αθλητισμός είναι ζωή! Η Ζωή ανήκει σε όλους!” έλαβε χώρα στο Δημοτικό Γήπεδο Γ. Λουκαρέας χάρις τη συνεργασία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ομόνοιας με το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό και Ειδικές Ανάγκες ” Η Αγία Σκέπη “.

Η δράση περιλάμβανε φιλικό αγωνα Ποδοσφαίρου αναμεσα στις Ακαδημίες Ομονοιας και Λεϊκων, στη συνέχεια απονομές αναμνηστικών από την Ακαδημία της Ομόνοιας, ομιλία του Δημάρχου Καλαμάτας κυρίου Θ. Βασιλοπουλου, σύνδεση μέσω Skype με τον πρωταθλητή τενις με αμαξιδιο κύριο Γ. Λαζαρίδη και συζήτηση με τον αθλητή και εκπρόσωπο του ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ κύριο Μ. Χαλούλο.

Παρόντες επίσης ήταν ο κύριος Γ. Μανωλοπουλος μέλος του ΔΣ ΕΠΨ και ο κύριος Θ. Τζανετακος πρόεδρος της Ομονοιας Καλαματας.

Πρωταγωνιστές της ημέρας τα παιδιά των Ακαδημιών τα οποία είχαν την ευκαιρία να αλληλεπιδρασουν με σπουδαίους ανθρώπους οι οποίοι τους προσέφεραν ξεχωριστά μαθήματα ζωής και ψυχικής δύναμης.

Αρθρογράφος