Ο Αρχιλοχίας που πίνει καφέ με τον Αχυράνθρωπο της Άγκυρας στη ΛΑΦ Διδυμοτείχου

6 Ιουνίου 202003:18

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Ο εν ενεργεία στρατιωτικός, Αρχιλοχίας κ. Θόδωρος Σκίνδρης είναι επικεφαλής και μοναδικός δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Νέο Ξεκίνημα” στον Δήμο Διδυμοτείχου λαμβάνοντας 2.66% στις αυτοδιοικητικές εκλογές (313 ψήφους συνολικά) καταλαμβάνοντας μια θέση στο νέο δημοτικό συμβούλιο, υπηρετώντας ταυτοχρόνως στο Πολεμικό Μουσείο της πόλης.

Ο Αρχιλοχίας κ. Θόδωρος Σκίνδρης , καταγόμενος από την Χαλκίδα, έχει ένα πλούσιο βίο πολιτικής και συνδικαλιστικής δράσης ήδη από την εποχή του ΠΑΣΟΚ μέχρι τους ΑΝ.ΕΛ. και σήμερα βρίσκεται σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου ως ένας εκ των στενών πολιτικών εταίρων του.

Πρέπει να τονισθεί ότι ο Αρχιλοχίας κ. Θόδωρος Σκίνδρης τυγχάνει, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, να είναι εκπρόσωπος του Δήμου Διδυμοτείχου στην συντονιστική επιτροπή διαχείρισης κρίσεων για την διαχείριση περιστατικών προσέγγισής Αρκούδων Ανθρώπου ενώ ασκεί παράλληλα τα καθήκοντά του συντονιστή πολιτικής προστασίας του Δημου και είναι Προεδρος τις πενταμελούς επιτροπής για τα αδέσποτα συντροφιάς , όπως επίσης και μέλος επιτροπής Δνσης μεταφορών και συγκοινωνιών Διδυμοτείχου Ορεστιάδος”

Φαίνεται ότι ο Αρχιλοχίας κ. Θόδωρος Σκίνδρης, έχει ενεργό δράση και στα social media, όπως προκύιπτει από ανάρτηση που τείνει να γίνει viral καθώς (απ)εικονίζεται να βρίσκεται στην ΛΑΦ Διδυμοτείχου με παρέα τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιο Γατίδη και τον τουρκόφρονα προξενικό Πρόεδρο του Μορφωτικού Πολιτισιτκού Συλλόγου Μουσουλμάνων Διδυμοτειχου κ. Σουλεϊμάν Ματζίρ και να συζητούν για τα “προβλήματα των πολιτών”.

Τα ερωτήματα είναι απλά:

  1. ο υποψήφιος Δήμαρχος και ταυτοχρόνως στέλεχος του Ελληνικού Στρατού δεν γνωρίζει ότι ο κ. Σουλεϊμάν Ματζήρ είναι για τις Ελληνικές Αρχές Αχυράνθρωπος της Άγκυρας στο “μεγαλεπήβολο σχέδιο της Τουρκίας για τον Βόρειο Έβρο”
  2. για ποιό λόγο συνομιλεί μαζί του ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ουσιαστικά έναν συνεργάτη του σκληρού πυρήνα του τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή;
  3. Οι ανώτεροι του κ. Θεόδωρου Σκίνδρη τί έχουν να πουν επί του θέματος;

Την στιγμή που ο Βόρειος Έβρος ερημώνει και η Τουρκία εφαρμόζει ειδικά σχέδια υβριδικών απειλών στην περιοχή, το λιγότερο που έχει να πράξει ένας εν ενεργεία στρατιωτικός είναι να μην εκθέτει το Εθνόσημο και τους Συναδέλφους του που το τιμούν καθημερινά , αντιμετωπίζοντας τον προαιώνιο Εχθρό των Ελλήνων.

Αρθρογράφος