Νέες διακρίσεις για τον Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα parabadminton ΑμεΑ 2019

18 Απριλίου 201923:57

Πολύ πετυχημένη η συμμετοχή του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», στη δεύτερη συμμετοχή της ομάδας, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα parabadminton ΑμεΑ 2019, που έγινε το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 στην Κομοτηνή.

Η Μαρία Ποτουρίδου, στη δεύτερη συμμετοχή της, (η μικρότερη αθλήτρια των αγώνων), κατέκτησε ένα αργυρό μετάλλιο στο ατομικό και ένα αργυρό στο διπλό μικτό.

Ο Παναγιώτης Καραμανλίδης, στην «παρθενική» του συμμετοχή ως αθλητής, κατέκτησε ένα αργυρό μετάλλιο στο ατομικό και ένα χρυσό στο ομαδικό διπλό για την ομάδα μας.

Τέλος, ο Φώτης Ντεφίδης, στην «παρθενική» του συμμετοχή στο αγώνισμα, κατέκτησε ένα αργυρό μετάλλιο στο ατομικό, ένα αργυρό στο διπλό μικτό και ένα χρυσό στο ομαδικό διπλό για την ομάδα μας.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, συγχαρητήρια στην προπονήτριά μας, τη Δάφνη Δεληγιάννη, που για μια ακόμη φόρα, σε ένα ακόμη άθλημα, ήταν κοντά στους αθλητές μας, καθοδηγώντας τους με τον καλύτερο τρόπο.

Ευχαριστούμε τον Εθνικό Αλεξ/πολης και ιδιαίτερα τον Έφορο επιτραπέζιας αντισφαίρισης κ. Δημήτριο Κυραδενίδη, για τις διευκολύνσεις που με ευχαρίστηση προσέφερε για την προετοιμασία των αθλητών μας.

Αρθρογράφος