Νέα οθόνη Philips 27 ιντσών PLS για επαγγελματίες

26 Απριλίου 201315:00

Η ΜMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας που διαθέτει τις οθόνες Η/Υ Philips, παρουσιάζει τη νέα οθόνη Philips 27-ιντσών 272P4 με ενσωματωμένη web camera και μικρόφωνο για τηλεδιάσκεψη.

Χάρη στην εξαιρετική ευκρίνεια του PLS panel και τη λειτουργία MultiView, οι χρήστες απολαμβάνουν εικόνα από δύο διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα, χωρίς κανένα συμβιβασμό στη ζωντάνια και την καθαρότητα της εικόνας.

PLS Quad HD – ποιότητα εικόνας για επαγγελματίες
Η νέα οθόνη 27-ιντσών χρησιμοποιεί το τελευταίας τεχνολογίας PLS Quad HD panel που προσφέρει καταπληκτική θέαση ευρείας γωνίας με ανάλυση 2560 x 1440 pixels σε εφαρμογές όπως CAD-CAM, γραφικά και εικόνες, καθώς και υπολογιστικά φύλλα. Όλα τα παραπάνω επωφελούνται από τις sRGB εικόνες με πραγματικά χρώματα και το 8-bit βάθος χρώματος.

Ενίσχυση της παραγωγικότητας
Με το MultiView οι χρήστες μπορούν να ζήσουν την εμπειρία της συνδεσιμότητας καθώς μπορούν να συνδέσουν διάφορες συσκευές και να προβάλλουν το περιεχόμενο ροής ταυτόχρονα στην οθόνη. Η ευκρίνεια της λεπτομέρειας είναι ζωτικής σημασίας για την εξασφάλιση ξεκούραστης εργασίας στην οθόνη του υπολογιστή. Καθώς η παραγωγικότητα στο γραφείο αφορά και τη συνεργασία με τους άλλους, η νέα οθόνη 27-ιντσών της Philips διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο για την επικοινωνία με τους πελάτες και τους συνεργάτες που βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη. Επιπλέον η οθόνη διαθέτει αρκετή επιφάνεια για να κάνει την εμπειρία της τηλεδιάσκεψης πιο ευχάριστη.

Διατηρώντας τους ανθρώπους συνδεδεμένους και υγιείς

Η νέα οθόνη 272P4 PLS είναι σχεδιασμένη για να κρατά τους ανθρώπους συνδεδεμένους. Παράλληλα με το HDMI, η οθόνη προσφέρει εξαιρετικές επιλογές συνδεσιμότητας όπως το υψηλής ταχύτητας USB 3.0 και το DisplayPort, που υποστηρίζει καλώδια έως και 15 μέτρα και μεταφορά δεδομένων 21.6 Gbps /δευτ. για εντυπωσιακά γρήγορη απεικόνιση και ανανέωση δίχως καθυστερήσεις. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με άλλες οθόνες (daisy-chain).

Η οθόνη έχει εργονομικό σχεδιασμό για τη φροντίδα της καλής υγείας του χρήστη. Συγκεκριμένα, η βάση SmartErgoBase δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να χαμηλώσει το ύψος της οθόνης ως το επίπεδο της επιφάνειας του γραφείου του δημιουργώντας μια άνετη γωνία θέασης. Επιπλέον, η οθόνη διαθέτει την ενσωματωμένη τεχνολογία PowerSensor που χαμηλώνει αυτόματα την ενέργεια κατανάλωσης της οθόνης όταν ο χρήστης απομακρύνεται από τη θέση εργασίας. Γεγονός που μειώνει το λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος έως και 80% και επιμηκύνει ταυτόχρονα τη διάρκεια ζωής της οθόνης.

Η οθόνη Philips 272P4QPJKEB είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, με προτεινόμενη τιμή αγοράς €462 προ ΦΠΑ (€599 με ΦΠΑ).

i-TECH4u.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr