Να διαδοθεί! Ο Μουράτ Ομέρογλου δεν πήγε στο Φεστιβάλ Κερασιού Ιάσμου!

12 Ιουνίου 202201:23

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

…Λάβαμε ένα μακροσκελές (δήθεν) δελτίο τύπου που θύμιζε περισσότερο ομηρική , βιβλική και θουκιδίδεια γενεαλογία παρά ενημερωτικό σημείωμα για το Φεστιβάλ Κερασιού του Ιάσμου. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια του Φεστιβαλ το έχουν ήδη δημοσιεύσει.

…Εξ’αρχής είχαμε επισημάνει την ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ απουσία από του Φεστιβάλ του γνωστού αποβλήτου κ. Μουράτ Ομέρογλου ο οποίος ωστόσο, αντιλαμβανόμενος την αστοχία του, έσπευσε μέσω του αρθρογράφου της προξενικής υψηλής πύλης , γνωστού και “Τσιμπουκ Ογλάν”, να μας επισημάνει ότι:

Ο Γενικός Πρόξενος Ομέρογλού από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του στη Δυτική Θράκη, ουδέποτε αναμείχθηκε στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας μας της Ελλάδας, ούτε και στις εσωτερικές υποθέσεις των Τοπικών Διοικήσεων (ΟΤΑ) ούτε και στον τρόπο διοίκησής τους. Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα απ’αυτά!!! Ο κ. Μουράτ Ομέρογλού,σύμφωνα με τους διπλωματικούς εθιμοτυπικούς κανόνεςσυμμετείχε σε εκδηλώσεις στις οποίες προσκλήθηκε. Όπως ακριβώς έκαναν κι όλοι οι προηγούμενοι Γενικοί Πρόξενοι που πέρασαν από την περιοχή μας…

Στο δελτίο τύπου του Δήμου Ιάσμου καλό θα ήταν να μας πουν οι συντάκτες του, εάν είχε προσκληθεί ο Γενικός Προξένος της Τουρκίας στην Κομοτηνή και ποιόν έστειλε ως εκπρόσωπό του στον βαθμό που ο ίδιος δεν παρέστη, εκτός κι αν ψεύδεται..

Το ερώτημα απευθύνεται και στον Δήμαρχο Ιάσμου..

Λ.χ. Ο βουλευτης Ροδόπης κ. Ευρ. Στυλιανίδης δεν πήγε στην έναρξη του Φεστιβάλ, έστειλε τα χαιρετίσματά του αλλά πήγε το βράδυ για να φωτογραφηθεί με τον Stavento, να κάνει την σχετική ανάρτηση και να διαδόσει σε όλους ότι η παρουσία του στο Φεστιβάλ αποσκοπούσε στην εξισορρόπηση των αντιρρόπων δυνάμεων.. (ή κάπως έτσι)…

 

 

 

 

Θα μπορούσε να πράξει το ίδιο και ο Μουράτ Ομέρογλου…Αλλά δυστυχώς διέπραξε ασέβεια και απέναντι στον Δήμαρχο Ιάσμου και στους κατοίκους της περιοχής.

Φήμες που θέλουν να παρουσιάζουν τον κ. Πρόξενο θυμωμένο διότι δεν του επετράπη να γίνει ο Αγάς του Κερασιού,δεν έχουν επιβεβαιωθεί!

Να επισημανθεί ότι ο Δήμος Ιάσμου δεν έπραξε τα δέοντα για την προβολή των συμμετοχών του Stavento και την Τζωρτζίνας Αλεξάκη .

Να διαδοθεί!!!

 

Αρθρογράφος