Μοίρασε ασουρέ στην πρώην ΤΕΝΚ ο Πρόξενος, έτρωγαν κουφέτα σε γάμο οι “υπάλληλοί” του

23 Αυγούστου 202207:10

 

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Εκπρόσωποι της ηγετικής ομάδας των εγκαθέτων της Άγκυρας στην Κομοτηνή, παρευρέθησαν στην γαμήλια τελετή του Mehmet Selahaddin Şentop ,υιού του Προέδρου της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης Μουσταφά Σεντόπ, στην Κωνσταντινούπολη, την Κυριακή 21 Αυγούστου 2020.

Σε μία λιτή τελετή, οι νεόνυμφοι έλαβαν ευχές από τον γιο του Τούρκου Προέδρου κ. Μπιλάλ Ερντογάν, την Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης του Αζερμπαϊτζάν Sahiba Gafarova, τον Πρόεδρο της Γερουσίας του Πακιστάν Muhammad Sadıq Sanjrani, τον Πρόεδρο του ΨΕΥΔΟΚοινοβουλίου της  ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ“ΤΔΒΚ” Zorlu Töre, τον αντιπρόεδρο Fuat Oktay, τον αντιπρόεδρο του AKP Binali Yıldırım, τον πρώην Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Bülent Arınç, τον Πρόεδρο του Συνταγματικού Δικαστηρίου As Zühtüt, τον πρόεδρο του “βορειοΜακεδονικού” Κόμματος Alternativa Afrim Gashi και τον πρώην υπουργό Επικρατείας της πΓΔΜ Furkan Çako, τον Μαυροβούνιο μουφτή Rifat Feyzic, τον παράτυπο εγκάθετο του Προξενείου και της Άγκυρας Ψευδομουφτή Κομοτηνής İbrahim Şerif και την Πρόεδρο του ΚΙΕΦ Çiğdem Asafoğlu, την χήρα του Αχμέτ Σαδήκ, τον Δήμαρχο Μύκης κ. Ριντβάν Ντεληχουσείν κ.α.

Την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022, στο κτίριο της πρώην ΤΕΝΚ πραγματοποιήθηκε εκδήλωση Ασούρας με την συμμετοχή του Τούρκου Προξένου κ. Μουράτ Ομέρογλου, του Προέδρου της ΤΕΝΚ Σεντάτ Χασάν, την Περβίν Χαΐρουλάχ της ΚΕΠΕΜ και μέλη της πρώην ΤΕΝΚ που διένειμαν ασουρέ στα μέλη του συλλόγου και στους καταστηματάρχες της περιοχής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Komotinipress  ο κ.Μουράτ Ομέρογλου “μετράει μέρες” στην Κομοτηνή , αφού επίκειται η μετάθεσή του (εκτός απροόπτου) στην Κεντρική Υπηρεσία στην Άγκυρα και , ίσως, αργότερα να υπηρετήσει στα “άγια χώματα για τους Τούρκους” στην Μογγολία, όπως είχε προβλέψει και ο κ. Ιλχάν Ταχσίν.

Πολλοί πάντως από την Μειονότητα, που υποφέρουν από τις ασφυκτικές μεθόδους του Μουράτ Ομέρογλου και των μηχανισμών δεν βλέπουν την ώρα να τον αποχαιρετήσουν.

ΥΓ: Να υπενθυμίσουμε ότι οι παραπάνω είναι οι Νο 1, 5, 9, 11 διώκτες της ελευθεροτυπίας στην Θράκη

Οι εγκάθετοι του Προξενείου συμμετείχαν σε εκδήλωση Ασούρας στον Κέχρο

Αρθρογράφος