Μήνυμα Υπουργού Εσωτερικών και βουλευτή Ροδόπης Ευρ. Στυλιανίδη για τις εκλογές στην ΟΝΝΕΔ

26 Μαΐου 201318:04

Ο υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί εκλογικό τμήμα στην Κομοτηνή, επ’ ευκαιρία της διενέργειας των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ. Ο κ. Στυλιανίδης μίλησε με τους νέους και τις νέες, που από το πρωί συμμετέχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία, η οποία διεξάγεται ομαλά και έστειλε το εξής μήνυμα:
«Για μας η σημερινή μέρα εμπεριέχει ηθική και πολιτική ικανοποίηση διότι βλέπουμε ότι συνεχίζεται η άνθηση μιας Οργάνωσης για την οποία δώσαμε τα καλύτερά μας χρόνια, της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας. Η άνθηση αυτή συνεχίζεται μ’ έναν απόλυτα σύγχρονο και δυναμικό τρόπο, ο οποίος αποδεικνύεται τόσο από την υψηλή συμμετοχή των νέων παιδιών της φοιτητικής μας άλλα και της τοπικής μας νεολαίας, στις δημοκρατικές διαδικασίες για την ανάδειξη του προέδρου του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, όσο και με μία άψογη, σύγχρονη και συμμετοχική μεθοδολογία, που δίνει τη δυνατότητα και στον τελευταίο ΟΝΝΕΔίτη ανά την Ελλάδα, εφόσον έχει κατοχυρωμένα εκλογικά δικαιώματα, με διαδικασίες τις οποίες εγγυάται το ίδιο το υπουργείο Εσωτερικών να συμμετέχει και να διαμορφώνει την ηγεσία του μέλλοντος της Οργάνωσής του.
Σε μία εποχή που η πολιτική αμφισβητείται ευθέως, σε μία εποχή που όλοι βιώνουμε την παρακμή στο πεδίο της πολιτικής μάχης, είναι ισχυρό μήνυμα ελπίδας, η συμμετοχή τόσων νέων παιδιών σε μια δημοκρατική διαδικασία και η πίστη τους στον αξιακό κώδικα τον οποίο διαμόρφωσαν γενεές επί γενεών από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Είμαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα που θα προκύψει και θα αναδείξει ως πρόεδρο της Νεολαίας τον Σάκη Ιωαννίδη, τον αρχηγό της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ένα εξαιρετικό παιδί από τη Δράμα, θα δώσει συνέχεια σε μια πολιτική παράδοση που είχε δημιουργηθεί.
Εγώ έχω πρόσθετους λόγους να είμαι ικανοποιημένος κι αυτό διότι τόσο ο Ανδρέας Παπαμίμικος, ο νυν πρόεδρος, ο οποίος έβαλε σε νέα, σύγχρονη τροχιά ανάπτυξης την ΟΝΝΕΔ, όσο και ο Σάκης Ιωαννίδης υπήρξαν συνεργάτες μου, τόσο στο κυβερνητικό χώρο, όσο και στο χώρο της πολιτικής. Χαίρομαι, γιατί κι ο Σάκης, μετά την ανάδειξή του ως προέδρου του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, μέσα από μια μαζικότατη συμμετοχή των παιδιών σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που είχα τη χαρά και την τιμή να ξεκινήσω το 1994, διότι είναι ο δεύτερος Βορειοελλαδίτης πρόεδρος που αναδεικνύεται, ο Αντρέας ήταν πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, αλλά κατάγεται από τη Θεσσαλία. Ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κατάγεται από τη Δράμα, από την Περιφέρειά μας, την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και για μένα είναι διπλή χαρά και τιμή να βλέπω να συνεχίζεται αυτή η παράδοση.
Εύχομαι κάθε επιτυχία, τόσο στη νέα ηγεσία, κάθε πρόοδο στην παλιά, τον Ανδρέα Παπαμιμίκο και καλή δύναμη στις ΟΝΝΕΔίτισσες και τους ΟΝΝΕΔίτες, στις ΔΑΠίτισσες και τους ΔΑΠίτες που μέσα στα αμφιθέατρα καθημερινά δίνουνε μάχη για τις αξίες και τις αρχές τις οποίες κι εμείς, όλοι οι προηγούμενοι, πιστέψαμε και δώσαμε και θα δώσουμε και το επόμενο διάστημα της ζωής μας, σε αγώνες και προσπάθειες».

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr