Μία άκομψη και απερίσκεπτη ανάρτηση της κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου στο facebook…

18 Μαρτίου 201820:09

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Το έγκλημα στην Αφρίν συνεχίζεται. Οι Τούρκοι βομβάρδισαν χθες ανελέητα το νοσοκομείο της Κουρδικής πόλης και σκότωσαν 16 αμάχους- άνδρες, εγκυμονούσες γυναίκες και παιδιά. Η Ευρώπη στέκεται μετέωρη, αμέτοχη και ανήμπορη.

Την ίδια στιγμή, κάπου στην Αθήνα η κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου, κλητή και εκλεκτή πολλών, προσπαθεί να κερδίσει πολιτικούς πόντους από τους ομόφρονές της με μία άκομψη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Çanakkale'de şehit olmuş tüm kahramanları saygıyla anıyorum…

Posted by Sibel Mustafaoglu on Sonntag, 18. März 2018

Την προηγούμενη μέρα είχε αναρτήσει κοινή της φωτογραφία με τη κ. Φώφη Γεννηματά στο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Είναι δικαίωμα της συμπαθεστάτης κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου να εκφράζει τις προσωπικές της θέσεις και απόψεις με οποιοδήποτε τρόπο, καλό όμως θα ήταν να ΜΗΝ ΕΚΘΕΤΕΙ τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη ή την κ. Φώφη Γεννηματά αλλά και ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ και τους χιλιάδες πρόσφυγες από τον Πόντο που ζουν στην Κομοτηνή.

Ως γνωστόν, εάν νικούσαν οι σύμαχοι στην  Καλλίπολη, αυτή η νίκη  θα σήμαινε άμεσο τερματισμό της γενοκτονίας των Αρμενίων, το σταμάτημα των διώξεων κατά των ελληνικών πληθυσμών της ανατολικής Θράκης και της Ιωνίας και την αποφυγή της Γενοκτονίας στον Πόντο (1916)….
 
Να υπενθυμίσουμε ότι η κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου, πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Δήμου Κομοτηνής  «Ν. Τσανακλής» και υπεύθυνη για το Κέντρο Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων και Στήριξης Ψυχικής Υγείας Ν. Ροδόπης, εκτελεί χρέη αρθρογράφου σε τουρκική ιστοσελίδα  από τον Οκτώβριο του 2017,  σε ιστοσελίδα για θέματα σχετικά με την «τουρκική», όπως την χαρακτηρίζει η ίδια, μειονότητα της Δυτικής Θράκης.
 
Η πολιτική επικοινωνία δεν είναι απαραίτητο να ταυτίζεται με τον εθνικισμό…

 

 

"Kinima Allagis" Partisi Genel Başkanı Fofi Genimata ile parti genel kurulunda….Με την Προεδρο του "Κινηματος Αλλαγης" Φωφη Γεννηματα….

Gepostet von Sibel Mustafaoglu am Samstag, 17. März 2018

"Kinima Allagis" Partisi Genel Başkanı Fofi Genimata ile parti genel kurulunda….Με την Προεδρο του "Κινηματος Αλλαγης" Φωφη Γεννηματα….

Gepostet von Sibel Mustafaoglu am Samstag, 17. März 2018

Αρθρογράφος