Μεγάλες Ελληνικές διακρίσεις στο Παγκόσμιο αστυνομικών-πυροσβεστών

16 Αυγούστου 201915:05

αγωνάκη και ένα ασημένιο μετάλλιο για ην αστυφύλακα Μαρία Βασιλακάκου. Η προπονήτρια και αρχηγός της αποστολής Αστυνόμος Α’ Μαρία Καρπαθάκη συνεχάρη τις δυο αθλήτριες.

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι αθλήτριες της ελληνικής αστυνομίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αστυνομικών και πυροσβεστών που διεξήχθη στο Τσενγκτού της Κίνας .

Στο άθλημα του ταε κβο ντο τα κορίτσια κατέκτησαν ένα χρυσό στην κατηγορία -67 με την Αστυνόμο Α’ Σαραντούλα Παγωνάκη και ένα ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία +67 με την αστυφύλακα Μαρία Βασιλακάκου.

Η προπονήτρια και αρχηγός της αποστολής Αστυνόμος Α’ Μαρία Καρπαθάκη συνεχάρη τις δυο αθλήτριες, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα παιδιά που αγωνίζονται στο στίβο.

Δικαίως η αστυνόμος Α’ Μαρία Καρπαθάκη χαρακτηρίζεται άνθρωπος των επιτυχιών, αφού ως αθλήτρια παλιότερα και ως προπονήτρια σήμερα έχει αδιάλειπτη παρουσία σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις, με δεκάδες μετάλλια για τον εαυτό της, ενώ ως προπονήτρια με τις επιλογές της έχει χαρίσει στην Ελλάδα αμέτρητες διακρίσεις.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι οι αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια εκτός από μάχιμες επαγγελματίες είναι και μητέρες!

Ο χορός των μεταλλίων έχει και συνέχεια για την αποστολή της αντιπροσωπευτικής ομάδας τζούντο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος η οποία συμμετέχει στους Παγκόσμιους αγώνες Αστυνομικών και Πυροσβεστών που διεξάγονται αυτή τη στιγμή στην μακρινή πόλη Τσενγκτού της Κίνας.

Μετά το Χρυσό Μετάλλιο του Γιώργου ΠΕΤΡΑΚΗ στην κατηγορία 100+, ο αθλητής ΖΗΣΗΣ Βασίλειος στην κατηγορία των -81 κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο καθώς ηττήθηκε στον ημιτελικό από το Χρυσό Ρώσο νικητή και ο αθλητής ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Παναγιώτης στην κατηγορία των -66, ο οποίος μετά από τέσσερις αμφίρροπες μάχες χάρισε ένα ακόμα μετάλλιο στην Ελληνική αποστολή.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α’ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελαν να συγχαρούν τους παραπάνω αθλητές, την Αρχηγό αποστολής Α/Α’ Μαρία ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ καθώς και τον συνοδό ΖΑΚΕΣΤΙΔΗ Κωνσταντίνο για την άρτια προετοιμασία της αποστολής και την επίτευξη των στόχων.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη και στους υπόλοιπους αθλητές μας οι οποίοι θα δώσουν τις επόμενες ημέρες και αυτοί με τη σειρά τους τη μάχη στο γήπεδο.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α’ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, την εταιρεία Protergia, την εταιρεία Cosmoroes Travel Services καθώς και την εταιρεία Q Brokers, για την οικονομική τους στήριξη τους στο πλαίσιο πραγματοποίησης της αποστολής.

 

Αρθρογράφος