Με look Παπαρήγα ο νέος Γ.Γ. για να μην πάθουν σοκ τα μέλη. Του Νίκου Ζαχαριάδη

15 Απριλίου 201309:48

Σε μια προσπάθεια να μετριάσουν όσο μπορούν τις ψυχολογικές συνέπειες από την ξαφνική αλλαγή προσώπου στην κορυφή της ιεραρχίας του κόμματος, έχουν επιδοθεί τα στελέχη του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ελλάδας.

kke--2-thumb-large

Καθώς γνωρίζουν πολύ καλά, ότι η επίδραση και της παραμικρής αλλαγής, στη γραμμή, στην ιδεολογία ή στη στάση του κόμματος, μπορεί να μπερδέψει τα μέλη, ή ακόμα και να τους προκαλέσει αυξημένο στρες και ανασφάλεια, αποφάσισαν να πάρουν τα μέτρα τους: Παρενέβησαν διακριτικά στην εμφάνιση του Δημήτρη Κουτσούμπα, ώστε να θυμίζει ελαφρά Αλέκα Παπαρήγα!

Μέσα στον επόμενο χρόνο, το πολιτικό γραφείο, θα επαναφέρει (με αποφάσεις που θα λαμβάνονται κατά πλειοψηφία) σταδιακά την εμφάνιση του συντρόφου Κουτσούμπα, αφαιρώντας στοιχεία της επι 22 χρόνια γραμματέως, ώστε η νέα εικόνα του επικεφαλής, να εντυπωθεί στο μυαλό των οπαδών και των μελών.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
πηγή: www.protagon.gr

Νίκος Ζαχαριάδης
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966, τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών και σπούδασε στο Πολιτικό τμήμα της Νομικής Σχολης, στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Παράλληλα ξεκίνησε να εργάζεται στο Ραδιόφωνο της ΕΤ-2. Το 1989 πέρασε στην εφημερίδα «Αυγή» ως Κριτικός Κινηματογράφου. Στην ίδια θέση έχει εργαστεί επίσης στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και Μεσημβρινή.

Το 1993, εγκαταλείπει τις εφημερίδες για τα περιοδικά. Αρχικά ως αρχισυντάκτης στο περιοδικό ΜΑΧ στη συνέχεια στο περιοδικό Nitro. Επι 5 χρόνια έγραφε τις «Απορίες Ενός Ζαλισμένου Αθηναίου» στο περιοδικό Downtown, από όπου προέκυψαν και δύο βιβλία. Από το 2005, ανήκει στο δυναμικό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», όπου είχε την ευθύνη του ένθετου περιοδικού «Big Fish» μέχρι το 2008, ενώ γράφει τη στήλη «Τα Tweets του Forrest Gump» στην «Athens Voice».

Μοτίβο του είναι το «Συγγνώμη για το δούλεμα, αλλά εσείς αρχίσατε πρώτοι» που το εφαρμόζει καθημερινά 8-10 π.μ. στον Best 92.6. Στο protagon.gr επιμελείται το νέο τμήμα των ψεύτικων ειδήσεων με τίτλο MούφαNet.
Είναι παντερεμένος με την Ελίζα Μπενβενίστε και έχει ένα γιό 5 ετών. Αποτάσσεται τον χαρακτηρισμό «δημοσιογράφος» και προτιμά να δηλώνει όπου μπορεί, ιδιωτικός υπάλληλος. Επίσης, ποτέ δεν κατάλαβε γιατί τα βιογραφικά είναι γραμμένα στο 3ο πρόσωπο.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr