Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η Ημερίδα Κολύμβησης του Α.Σ.ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ – 3 συμμετοχές από Ροδόπη (video)

19 Μαΐου 201907:51

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Σε γιορτή της θέλησης και του αθλητισμού και με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή του συνόλου σχεδόν των αθλητριών και αθλητών του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» (σε προαγωνιστικές και αγωνιστικές κατηγορίες), διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαΐου 2019, στο Κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης», η 3η ημερίδα κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Α.Σ. ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ, με την πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Τις προσπάθειες των παιδιών, σε μικρή και μεγάλη πισίνα, χειροκρότησαν, οι γονείς και οι φίλοι του Συλλόγου, που παρευρέθηκαν στις κερκίδες του κολυμβητηρίου, δημιουργώντας μια ευχάριστη, ζεστή και πάρα πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Τις απονομές των μεταλλίων έκανε εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου κ. Γιάννης Τοπτσής, ο κ. Γκοτσίδης Χρήστος ο οποίος και προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια στον Α.Σ.ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ  ο Πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Γκοτσίδης Κωνσταντίνος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γιάννης Βαταμίδης ο οποίος εκ μέρους της διοίκησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης με προσωπική του μέριμνα στέκεται αρωγός σε κάθε ανάγκη του συλλόγου.

Οι αθλητές του Κότινου, όλων των ηλικιών και κατηγοριών, μετά από μία σκληρή χρονιά προπονήσεων και διαρκούς προσπάθειας μαζί με τους προπονητές τους παρουσίασαν στο ευρύ κοινό τα προσωπικά τους επιτεύγματα αλλά και ανέδειξαν την συστηματική δουλειά που γίνεται από τον Κότινο σε όλη την Θράκη, δημιουργώντας μία ομάδα πρότυπο, που συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας, για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλουν τα Άτομα με Αναπηρία για την ισότιμη ένταξή τους σε αυτή.

Στην 3η Ημερίδα Κολύμβησης για Άτομα με Αναπηρίες έλαβαν μέρος 40 αθλητές.Να σημειωθεί ότι από την Ροδόπη είχαμε τρεις συμμετοχές με τον Νικόλα, τον Ταξιάρχη και την Μιχαέλα που καταχειροκροτήθηκαν απο κοινό και κριτές.

Στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους αθλητές και τα μέλη του Συλλόγου ο Πρόεδρος κ.Γιάννης Τοπτσής τόνισε πως αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, από τα μικρότερα που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση μπροστά σε πολύ κόσμο, μέχρι τους… «φτασμένους» πανελληνιονίκες μας, κορίτσια και αγόρια, που κολύμπησαν με τον ίδιο ενθουσιασμό και διάθεση, στο κλείσιμο της αθλητικής κολυμβητικής τους χρονιάς. Ανακοίνωσε επίσης την χορήγηση νέου εξοπλισμού από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού στον οποίο συμπεριλαμβάνονται και 2 αμαξίδια και 1 αναβατόριο

Επίσης ολοκληρώθηκε και η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης, που πραγματοποιεί ο Αθλητικός Σύλλογος ΑμεΑ Έβρου «Κότινος» και η δράση αυτή υλοποιήθηκε κατόπιν συνάντησης του διοικητικού συμβουλίου του «Κότινος», με τους υπεύθυνους του Παιδικού Χωριού SOS και βρήκε τεράστια ανταπόκριση από τα μέλη και φίλους του Συλλόγου.

Περισσότερες φωτό ΕΔΩ

 

Αρθρογράφος