«Μαθαίνω για τη Χαρισματικότητα»

2 Ιουνίου 202220:38

Ο Δήμος Κομοτηνής, το Κέντρο Νεολαίας και Εθελοντισμού exagono, η Κοιν.Σ.Επ. «Θράκης Κίνητρο»,  η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής, η Κοιν.Σ.Επ. «Κομοτηνή Εν Δράσει», σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Νόησης Φ, το Εργαστήρι Θεατρικής Τέχνης και Αγωγής «Επί Σκηνής» και το Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο, προγραμματίζουν εκδήλωση με τίτλο «Μαθαίνω για τη Χαρισματικότητα», τη Δευτέρα 6 Ιουνίου και ώρα 19:00 στον προαύλιο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής.

 

Γεννιέσαι Χαρισματικός ή γίνεσαι; Το Ταλέντο και η Χαρισματικότητα είναι ταυτόσημοι όροι; Oι Χαρισματικοί άνθρωποι, μπορεί να είναι Χαρισματικοί σε όλους τους τομείς; Πως μπορεί να υποστηρίξει ένας γονέας το Χαρισματικό παιδί του; Σε όλα αυτά τα ερωτήματα και σε ακόμα περισσότερα, έρχεται να δώσει απαντήσεις η Δρ. Δανάη Δεληγεώργη, Ψυχοπαιδαγωγός Κοινωνικής και Συναισθηματικής Ανάπτυξης και Επιστημονικά Υπεύθυνη Προγραμμάτων Εκπαίδευσης Χαρισματικότητας στο Κέντρο Ανάπτυξης Νόησης Φ. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει, η Ελευθερία Κυρέζογλου, Επιστήμονας Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, η οποία θα τοποθετηθεί από την πλευρά της εκπαιδευτικού.

 

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με το δρώμενο «Κύκλος», την επιμέλεια του οποίου έχει αναλάβει το Εργαστήρι Θεατρικής Τέχνης και Αγωγής «Επί Σκηνής» και θα παρουσιάσουν η Μυρσίνη Λαντζουράκη και η Βούλα Παναγιωτίδου.

 

Τέλος, τον συντονισμό έχει αναλάβει η Νάγια Δαλακούρα, Αρχαιολόγος και Συγγραφέας.

 

 

Αρθρογράφος