Ματαιώνονται λόγω πανδημίας οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της ΔΚΕΠΠΑΚ – Κανονικά η συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής

24 Δεκεμβρίου 202122:38

Σύμφωνα με την ΚΥΑ και τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας φαίνεται ότι ματαιώνονται οι εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει η ΔΚΕΠΠΑΚ για την τρέχουσα εορταστική περίοδο. (ακόμη δεν έχουμε λάβει επίσημο δελτίο τύπου από τον Δήμο Κομοτηνής)

“Είχαμε κάνει ένα πρόγραμμα με επιφύλαξη. Μέχρι τις 03 Ιανουαρίου ό,τι είχαμε προγραμματισμένο ακυρώνεται. Αυτή η συναυλία που έγινε χθες στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής θα είναι η τελευταία εκδήλωση των Χριστουγέννων όπως φαίνεται, καθώς με τα νέα μέτρα δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο” δήλωσε χαρακτηριστικά στο ράδιο Χρόνος 87.5 fm η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου, μη μπορώντας να κρύψει την απογοήτευσή της για την εξέλιξη των πραγμάτων.

Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν επηρεάζεται ο προγραμματισμός για τις εκδηλώσεις του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της  Εκτελεστικής Γραμματέως της ΠΑΜ-Θ, κ.Ζωής Κοσμίδου

“Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες από την κυβέρνηση για τον περιορισμό της διασποράς της μετάλλαξης Όμικρον του κορωνοϊού ΔΕΝ επηρεάζουν τον προγραμματισμό μας για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής.
Το ίδιο ισχύει άλλωστε και για τα Μέγαρα Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, καθώς η προσέλευση του κοινού γίνεται μετά από ηλεκτρονική κράτηση και είναι ανοικτή ΜΟΝΟ σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.
Σας περιμένουμε λοιπόν στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, στη συναυλία μουσικής τζαζ με τη Julie Massino (ώρα προσέλευσης στις 19:00).
Καλά Χριστούγεννα!”

Αρθρογράφος