Μακεδονικό προσκλητήριο από τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ!

15 Ιανουαρίου 201819:54

 

Την ερχόμενη Κυριακή, 21 Ιανουαρίου, στις 2 το μεσημέρι, ο ελληνισμός έχει προσκλητήριο στη Θεσσαλονίκη. Για μιαν ακόμη φορά διακυβεύεται το όνομα της Μακεδονίας και αυτή το φορά τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, απ’ ὀ,τι το 1992.

Τότε τα κόμματα, η διοικούσα Εκκλησία και όλο το εξαρτώμενο σύστημα στήριξε το συλλαλητήριο και οδήγησε στην δήλωση των πολιτικών αρχηγών που απέκλειε το όνομα Μακεδονία και τα παράγωγά του από την σκοπιανή χρήση.

Σήμερα ο ελληνικός λαός, προδομένος σε όλα τα πεδία από την πολιτική φάρα, την προσκυνημένη ψευδο-ελίτ, παλεύει να στήσει από τα κάτω μια αντίδραση στο ξεπούλημα που μεθοδεύεται ΚΑΙ στο θέμα αυτό. Κι αν συμβιβάστηκε με τη φτώχεια που του επιβλήθηκε, την αξιοπρέπειά του δεν την απεμπολεί.

Εμείς, ως Παράταξη Πολιτών ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, συμφωνούμε με το πνεύμα και το μήνυμα της διοργάνωσης, συμμετέχουμε ενεργά και καλούμε τους πάντες στη Θεσσαλονίκη.

Να δώσουμε μιαν απάντηση σε ντόπιους και ξένους πλαστογράφους και εξουσιαστές ότι καμμιά Μακεδονία δεν υπάρχει πέρα από την ελληνική, κι όποιος μηδίζει προς άλλες αντιλήψεις θα τιμωρηθεί όπως του αξίζει.

Αρθρογράφος