Λύση και συμφέρουσα αγορά – Αυτό προσφέρει το DACIA DOKKER

12 Ιουλίου 201809:45

Με το DOKKER VAN η Dacia δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις με το μικρότερο δυνατό κόστος ένα καινούργιο επαγγελματικό αυτοκίνητο που ικανοποιεί απόλυτα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Το να οδηγείς ένα DOKKER VAN, σημαίνει ότι έχεις την βεβαιότητα πως έχεις κάνει τη σωστή επιλογή. Είναι η επιλογή της ποιότητας, της αξιοπιστίας, της πρακτικότητας και της άνεσης, αλλά πάνω απ’ όλα η επιλογή του μικρότερου δυνατού κόστους χωρίς καμία παραχώρηση στα θέλω και τις ανάγκες σου.

Το Dacia DOKKER VAN διαθέτει την καλύτερη αναλογία όγκου / τιμής στην κατηγορία, στοιχείο που το καθιστά την πιο συμφέρουσα επιλογή, μειώνοντας σημαντικά το κόστος που δαπανά μια επιχείρηση για τις ανάγκες μετακίνησης!

To DACIA DOKKER θα το βρείτε στην επίσημη αντιπροσωπεία Α.ΘΑΓΓΟΠΟΥΛΟΣ κ ΣΙΑ Ο.Ε στο 3χλμ Ξάνθης – Καβάλας

Η διπλή ασύμμετρη πίσω πόρτα με άνοιγμα μέχρι 180° και οι εξαιρετικά πλατιές συρόμενες πόρτες των 70cm (standard η δεξιά – extra η αριστερή), επιτρέπουν στο DOKKER VAN να μεταφέρει κάθε φορτίο με απόλυτη ευκολία.

Το χαμηλό κατώφλι δίνει πρόσβαση σε έναν πλήρως εκμεταλλεύσιμο χώρο φόρτωσης, που είναι ειδικά μελετημένος για να προστατεύει το φορτίο αλλά και να προστατεύεται από αυτό. Οι δακτύλιοι συγκράτησης φορτίου, επιτρέπουν τη σταθεροποίηση των αντικειμένων κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, ενώ οι προστατευτικές επενδύσεις αμαξώματος στα πλαϊνά και στο δάπεδο διασφαλίζουν την άριστη κατάσταση και την αξία του αυτοκινήτου σας για πολύ καιρό.

 

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr