LG UH850V 4Κ Super UHD με HDR

28 Μαρτίου 201610:00

Το νέο μοντέλο τηλεόρασης LG UH850V ενσωματώνει την τεχνολογία ‘High Dynamic Range (HDR Super) με λειτουργία Dolby Vision. Επιπλέον, έχει οθόνη IPS 4K Quantum οθόνης, επεξεργασίας ColorPrime Plus για τα χρώματα και ULTRA Luminance για τη φωτεινότητα.Από πλευράς ήχου, το νέο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με ηχοσύστημα από τη harman/kardon.

Η νέα τηλεόραση ενσωματώνει επίσης τη πλατφόρμα webOS 3.0, με αναβαθμισμένες επιλογές και διευρυμένο περιεχόμενο.

Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει τρεις ‘έξυπνες’ λειτουργίες, τις ‘Magic Zoom’, ‘Magic Mobile Connection’ και το αναβαθμισμένο τηλεχειριστήριο ‘Magic Remote’. Συγκεκριμένα, η λειτουργία Magic Zoom επιτρέπει τη μεγέθυνση αντικειμένων και γραμμάτων, χωρίς να μειώνεται η ποιότητα της εικόνας, ενώ με τη λειτουργία Magic Mobile Connection, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν εύκολα το κινητό τους με την LG SMART τηλεόρασή τους και να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές της συσκευής τους από την οθόνη της.

Η σειρά LG UH850V αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τα τέλη Μαρτίου. Θα τη δούμε στις 49, 55,60 και 65 ίντσες.

Πηγή: hxoseikona.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr