Κορυφώνεται η “εορταστική έξοδος”

26 Απριλίου 201919:32

Με πολύ αργούς ρυθμούς εξακολουθούν να κινούνται τα αυτοκίνητα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα εξόδου, ενώ πρόβλημα υπάρχει και στην Αττική Οδό, από τα διόδια Ρουπακίου.

Λόγω της πολύ αυξημένης κίνησης, παρατηρείται μποτιλιάρισμα από τη συμβολή της εθνικής οδού με την Αττική Οδό, ενώ η κυκλοφορία αρχίζει να απελευθερώνεται μετά τη Νέα Πέραμο.

Χωρίς προβλήματα, σύμφωνα με την Τροχαία, διεξάγεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας.

Μεγάλη είναι η έξοδος και από τη Θεσσαλονίκη, με τους υπευθύνους στα διόδια των Μαλγάρων να τα αφήνουν ελεύθερα κατά διαστήματα, προκειμένου να εκτονώνεται η κατάσταση.

Παρόμοια είναι και η κατάσταση που επικρατεί στα λιμάνια της πόλης, αφού οι νησιωτικοί προορισμοί είναι για μια ακόμα χρονιά ψηλά στη λίστα προτιμήσεων των ταξιδιωτών.

Το απόλυτο χάος επικρατεί από τις 10:00 το πρωί στην Ηγουμενίτσα. Εξαιτίας της μεγάλης εξόδου για το Πάσχα το λιμάνι γέμισε ασφυκτικά με ΙΧ εκδρομέων, ενώ ο συντονισμός των Αρχών ήταν ανύπαρκτος με αποτέλεσμα στο λιμάνι να επικρατεί το αδιαχώρητο.

Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις η κατάσταση ξέφευγε από κάθε έλεγχο, αφού η πολύωρη αναμονή των ταξιδιωτών έφερνε νεύρα και μάλιστα κάποιοι έφτασαν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια

Στα ΚΤΕΛ, ήδη από την Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και αύριο Μεγάλο Σάββατο έχουν προστεθεί έκτακτα δρομολόγια, καθώς σχεδόν όλα τα λεωφορεία αναχωρούν με πληρότητα που αγγίζει το 100%.

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έως και την Τετάρτη του Πάσχα έχουν προγραμματιστεί 3.942 πτήσεις, παρουσιάζοντας διψήφια αύξηση σε σ

 

Αρθρογράφος