Κοπή της Αγιοβασιλόπιτας των Εθνοφυλάκων Ν. Ροδόπης

28 Ιανουαρίου 201823:41

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα των Ταγμάτων Εθνοφυλακής του Νομού Ροδόπης, παρουσία της φυσικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή, επισήμων και μελών των Δυνάμεων Εθνοφυλακής, ευχόμενος δεόντως προς πάντας!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής με τη συμμετοχή 150 Εθνοφυλάκων με τις οικογένειές τους οι οποίοι και διασκέδασαν με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε η στρατιωτική μπάντα και τα πλούσια εδέσματα ήταν προσφορά 12 μέγα-χορηγών, επιχειρήσεων εστίασης της Ροδόπης!

Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά η οποία πραγματοποιήθηκε με την ευγενική προσφορά 80 δωροθετών , τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν σε δομή ειδικής εκπαίδευσης του Ν. Ροδόπης κατόπιν πρωτοβουλίας του Ταξιάρχου της 29ης Ταξιάρχίας ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ κ. Γ. Χατζηγεωργίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, ο (προσφάτως προαχθείς ) Αστυνομικός Διευθυντής ΕΛ.ΑΣ. κ. Μιχ. Σεβδυνίδης, η γιατρός-πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Βούλα Ελευθεριάδου κ.α.

Το αξιοσημείωτο, είναι ότι την επομένη της εκδηλώσεως, το σύνολο των Εθνοφυλάκων συμμετείχαν κανονικά στην εκπαίδευση βάσει του προγράμματος.

Αρθρογράφος