ΚΟΙΤΑ – Το νέο single και video clip του Κομοτηναίου Στάθη Λουλουδόπουλου

28 Απριλίου 201800:38

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Λαμβάνοντας το δελτίου τύπου από την εταιρεία παραγωγής του νέου single του Στάθη Λουλουδόπουλου, αισθάνθηκα ότι κάτι λείπει, κάποιο κενό υπάρχει στην εικόνα και το κείμενο..

Ο Κομοτηναίος Στάθης Λουλουδόπουλος, ο δικός μάς Στάθης, εδώ και μία δεκαετία μας έχει συνηθίσει σε μικρές ενέσεις ανθρωπιάς και συναισθημάτων, που είναι αντίδοτο στην σκληρή καθημερινότητά μας.

Δεν είναι μόνον οι φωνητικές ή οι ερμηνευτικές του δυνατότητες που εντυπωσιάζουν αλλά κυρίως η ψυχή που δίνει σε κάθε στίχο, σε κάθε νότα, σε κάθε γύρισμα…

Με έντονες κοινωνικές ευαισθησίες αλλά και προσωπικές ανησυχίες ο Στάθης Λουλουδόπουλος βγάζει με τα τραγούδια του μία προτροπή, μία παρακίνηση.. ΑΚΟΥ, ΚΟΙΤΑ… Οι εικόνες που δημιουργεί (κάποιες από αυτές και στο video clip) είναι μικρές ολοκληρωμένες ιστορίες όπου πάντα υπάρχει η λύτρωση αρκεί να μένει κάποιος πιστός στην διαδρομή του..

Κι αυτό ακριβώς κάνει ο Στάθης… γεννημένος και μεγαλωμένος στην Κομοτηνή, κυνήγησε το όνειρό του στην Αθήνα όπου συνεργάστηκε με ονόματα όπως ο Χρήστος Δάντης, ο Λευτέρης Πανταζής, η Άντζελα Δημητρίου, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και άλλοι. Το 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο «Άκου».Πολύ γρήγορα το τραγούδι έτυχε μεγάλης αποδοχής και επιτυχίας στο Youtube ξεπερνώντας τις 150 χιλιάδες προβολές και η δημιουργία του ολοκαίνουριου τραγουδιού δεν άργησε καθόλου.

Τολμηρός, ευαίσθητος, ερωτικός, συγκινητικός… Αυτός είναι ο Στάθης Λουλουδόπουλος του 2018..

Αρθρογράφος