ΚΙΝ.ΑΛ: Δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές από το Ν. Ροδόπης

22 Απριλίου 201921:31
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΙΝ.ΑΛ. ο νομός Ροδόπης εκπροσωπείται από δύο υποψηφίους στο ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής που ανακοινώθηκε επίσημα πριν λίγη ώρα στην Αθήνα από την πρόεδρο του Κινήματος μας, Φώφη Γεννηματά.
 
Πρόκειται για το γνωστό αυτοδιοικητικό στέλεχος, τεχνοκράτη της διαχειριστικής αρχής της ΠΑΜ-Θ και πρώτο αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κατά την  περίοδο 2011-2014, Παύλο Δαμιανίδη, με μακρά θητεία και συμβολή στην διαμόρφωση του θεσμού της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, εξαίρετο γνώστη των ευρωπαϊκών θεμάτων τα οποία χειρίστηκε στο επίπεδο των ευρωπαϊκών περιφερειών στην διάρκεια της θητείας του.  
 
Επίσης, υποψήφια θα είναι η Σαδουλά Σεβτζάν, απόφοιτη του τμήματος πολιτικών επιστημών του Δ.Π.Θ. που υπήρξε η πρώτη γυναίκα προερχόμενη από την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης η οποία θήτευσε ως οπλίτης μακράς θητείας στον ελληνικό στρατό. Γεννήθηκε το 1984 στην Εργάνη του νομού Ροδόπης, είναι παντρεμένη και σε λίγες εβδομάδες περιμένει το πρώτο της παιδί.        

Αρθρογράφος