Κάθε χρόνο και καλύτεροι οι Εθνοφύλακες του Ν. Ροδόπης (video)

28 Οκτωβρίου 201915:39

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 2019 τις εντυπώσεις έκλεψε και πάλι με την άριστη εμφάνισή του ο Ουλαμός Παρελάσεως των επιλέκτων Εθνοφυλάκων των ΤΕ Ν. Ροδόπης.

Η συμμετοχή τους στην παρέλαση είναι εθελοντική και αποδεικνύει την άριστη εκπαίδευση, την επιχειρησιακή ετοιμότητα και το υψηλό φρόνημα που τους διακρίνει κάτι άλλωστε που έχουν αποδείξει κατα την διάρκεια αμέτρητων ασκήσεων του στρατού όπου πάντοτε κέρδισαν επάξια τα εύσημα.

Τα ΤΕΘ Ν.Ροδόπης κατατάσσονται στους πλέον αξιόμαχους σχηματισμούς εφεδρείας κάτι που διαπίστωσε και η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία που παρακολούθησε την πρόσφατη άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2019.

Μετά το πέρας της παρελάσεως ο Διοικητής της 29ης Μ/Π ΤΑΞ ΠΖ “ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ” Ταξίαρχος κ. Γιοβάνης Λεωνίδας, οι Διοικητές, τα στελέχη και το πολιτικό προσωπικό των ΤΕΘ, συνεχάρησαν τους Εθνοφύλακες της Π.Ε. Ν. Ροδόπης, οι οποίοι με τη δυναμική συμμετοχή τους στην παρέλαση, με τους άριστους σχηματισμούς τους, την άψογη εμφάνιση-παράσταση, και μη φειδόμενοι κόπου και χρόνου έδωσαν το βροντερό ΠΑΡΟΝ για άλλη μία φορά , αποσπώνγτας το δυνατό χειροκρότημα της τοπικής κοινωνίας και τα ευμενή σχόλια των παρευρισκομένων αποδεικνύοντας ότι η Εθνοφυλακή είναι ζωντανό κομμάτι του Στρατού μας!

https://www.facebook.com/xronos.gr/videos/1453966004753236/

(πηγή video ΧΡΟΝΟΣ MEDIA GROUP)

Αρθρογράφος