Ημέρα επισκέψεων στο Δήμο Κομοτηνής

3 Απριλίου 201320:23

Συνάντηση με τον Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης κ. Κωνσταντίνο Ρέμελη και τον πρόεδρο του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου μας κ. Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, είχε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο Πανεπιστήμιό μας, όπως διαμορφώνονται με την εφαρμογή του σχεδίου “Αθηνά”, οι πρόσφατες επαφές με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας που είχε η διοίκηση του ΔΠΘ και ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων καθώς και τα θέματα της συνεργασίας που υπάρχουν μεταξύ Δήμου και Πανεπιστημίου, για τα οποία συμφωνήθηκε να συνεχιστούν και να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο.
Στη συνέχεια, ο κ. Δήμαρχος δέχθηκε σε πρώτη εθιμοτυπική επίσκεψη, το νέο διοικητή της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής ταξίαρχο κ. Γιώργο Χατζηβασιλιάδη.
Με τον κ. Ταξίαρχο, που προέρχεται από την αντίστοιχη σχολή της Βέροιας, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο παρόν και το μέλλον της Σχολής στην Κομοτηνή και συμφωνήθηκε να γίνουν από κοινού οι απαραίτητες ενέργειες ώστε η Σχολή να συνεχίσει το εκπαιδευτικό της έργο.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr