Ηλίας Ηλιακόπουλος: Οι Εγκάθετοι με τα “μαύρα ταμεία” του Ερντογάν αλώνουν την Θράκη – Απόντες οι δήθεν “Πατριώτες”

14 Ιουνίου 202417:39

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Ο γνωστός ποινικολόγος από τον Έβρου Δρ. Ηλίας Ηλιακόπουλος, με παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ALFA Τηλεόρασης με την Κυριακή Μπασκάκη, (12/6/2024). αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα μηνύματα της “ευρωκάλπης” δίνοντας έμφαση και στην περίπτωση του “σαρωτικού” DEB-ΚΙΕΦ. (βλ. 36-59ο λεπτό)

Ο κ. Ηλ. Ηλιακόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ” Οι Εγκάθετοι με τα “μαύρα ταμεία” του Ερντογάν και της Τουρκίας αλώνουν θεσμούς ελληνικούς κι εκμεταλλεύονται την ελλειμματική δραστηριότητα και συμπεριφορά των θεσμών”.

Ο κ. Ηλίας Ηλιακόπουλος αναρωτήθηκε για τον ρόλο των “πατριωτικών κομμάτων” και ιδιαίτερα αυτού της Ελληνικής Λύσης και του Προέδρου της κ. Κυριάκου Βελόπουλου ο οποίος δεν έχει έρθει ούτε μία φορά στην Θράκη μετά τις Εθνικές Εκλογές του 2023 με τον “βουλευτή υπηρεσίας” (σσ ο Πάρις Παπαδάκης του Ν. Έβρου) για να δει αν υπάρχει πρόβλημα.

Ο κ. Ηλίας Ηλιακόπουλος εμφανίσθηκε προβληματισμένος για την ολιγωρία των Θεσμών, της Πολιτείας και των Αιρετών της περιοχής, κάτι που επιτρέπει στην (Τσιγδέμ) Ασάφογλου (Προέδρου του ΚΙΕΦ) να διακηρύσσει ότι “Είμαστε Τούρκοι” και να εφαρμόζει σχέδιο άλωσης της περιοχής.

“Το ΚΙΕΦ θεριεύει γιατί οι πολιτειακοί άρχοντες και τα πατριωτικά κόμματα είναι απόντα” τόνισε ο κ. Ηλίας Ηλιακόπουλος.

Αντί Επιλόγου

 

 

Αρθρογράφος