Οι “συνωμότες” του …γλυφού νερού (στη Γλυφάδα) που δουλεύουν τον (αφελή) Γ. Παπανικολάου και του υπόσχονται αρχηγία της ΝΔ!

29 Απριλίου 201509:07

Ρευστότητα συνεχίζει να επικρατεί στο εσωτερικό της ΝΔ και στη Συγγρού αλλά πού νομίζετε ότι έχει στηθεί το “κέντρο” αμφισβήτησης του Σαμαρά; Στη ...Γλυφάδα. Για την ακρίβεια, μέσα στο δημαρχείο που έχει μεταβληθεί σε εσωκομματικό παραμάγαζο….

Εκεί, ο δήμαρχος (και αγαπημένο παιδί του Καραμανλή…) Γιώργος Παπανικολάου κάνει σχεδόν κάθε πρωί συσκέψεις (όχι για να λύσει τα πραγματικά προβλήματα της πόλης) για το πώς θα οργανώσει την αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ.

Όσοι γνωρίζουν, φυσικά, πρόσωπα και πράγματα, συμβούλους και συμβουλάτορες, κρατάνε την κοιλιά τους από τα γέλια. Διότι πολύ απλά αν έχει αυτούς για αντιπάλους ο Σαμαράς, δεν πρόκειται να χάσει ποτέ την ηγεσία της ΝΔ – κι ούτε φυσικά η ΝΔ να ξαναδεί άσπρη μέρα. 
Κάποιοι κόλακες μάλιστα “ψήνουν” το νεαρό δήμαρχο (του οποίου οι ικανότητες -από τότε που ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και χάρη στο “σύστημα Καραμανλή” ανελίχθηκε σε όλα τα επίπεδα- ήταν περιορισμένες) ότι μπορεί να γίνει αυτός ο νέος αρχηγός. Όπως έλεγαν και στα προηγούμενα πολιτικά αφεντικά τους (μια περίοδο και στον Σαμαρά που τον προσκυνούσαν από το πρωί μέχρι το βράδυ κι έτρεχαν τα σάλια τους…) για να κάνουν απλώς και μόνο τη δική τους δουλειά.
Οι πιο πονηροί από αυτή την “παιδική χαρά” προσπαθούν να παραστήσουν ότι δημιουργούν μηχανισμούς (και στο χώρο της αυτοδιοίκησης) για να τον “πουλήσουν” σε κάποιον από τους δελφίνους, εφόσον προκύψει ζήτημα διαδοχής…

Και υπάρχουν κι αυτοί που (παλιά τους τέχνη κόσκινο) είναι διπλοί πράκτορες. Ο,τι μαθαίνουν από τον αφελή Γιώργο, στις πρωινές συσκέψεις, τα μεταφέρουν (μέχρι το βράδυ) και σε άλλους…

Αυτά προς το παρόν από τους “συνωμότες” του … γλυφού νερού.

Αρθρογράφος