Η συμμετοχή του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής στα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ 2022

16 Μαΐου 202220:11

Μετά από 2 χρόνια απαγόρευσης λόγω της πανδημίας των δημόσιων εκδηλώσεων, ο Ιππικός Όμιλος Κομοτηνής επέστρεψε στην ενεργό δράση. Την Κυριακή 15 Μαΐου συμμετείχε στις εκδηλώσεις των Ελευθερίων Θράκης 2022 που διοργάνωσε ο Δήμος Κομοτηνής και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής το πρωί της Κυριακής και το θέμα της εκδήλωσης ήταν «Γνωριμία με το άλογο» Ένα δίωρο αφιερωμένο στα άλογα με τα μέλη του συλλόγου να δίνουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να αγγίξουν αλλά και να ιππεύσουν τα τετράποδα μέλη του συλλόγου. Η εκδήλωση κρίθηκε για μία ακόμη φορά πέρα του δέοντος επιτυχημένη με πάνω από 200 παιδιά και ενήλικες να δοκιμάζουν να ιππεύσουν τα άλογα.

 

Η οργάνωση για την επιτυχημένη εκδήλωση περιλάμβανε την διανομή δωρεάν αριθμημένων εισιτηρίων έτσι ώστε να τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας, αποφεύγοντας την οποιαδήποτε δυσαρέσκεια των Κομοτηναίων που θέλησαν να μετέχουν. Παράλληλα διαγράμμισαν τον χώρο που θα πραγματοποιούταν οι βόλτες, μην επιτρέποντας σε κανέναν να εισέλθει εντός αυτού, με σκοπό την μη ενόχληση των αλόγων, τηρώντας έτσι στο έπακρο την ασφάλεια τόσο των αναβατών όσο και αυτών που παρακολουθούσαν. Στο τέλος της κάθε βόλτας έβλεπες μόνο χαμόγελα και ενδιαφέρον για περισσότερη επαφή αλλά και εκμάθηση του αθλήματος της ιππασίας. Μετά το πέρας της εκδήλωσης τα μέλη στου συλλόγου παρέδωσαν τον χώρο έτσι όπως τον παρέλαβαν χωρίς σκουπίδια και χωρίς κοπρίες έτσι ώστε να μπορεί άμεσα ο χώρος να δοθεί προς χρήση όσων επισκέπτονται το στάδιο για άθληση και αναψυχή.

 

Έλλη Τσομπανίδου, πρόεδρος ΙΠΟΚΟΜ «Το ΔΣ και όλα τα μέλη του συλλόγου ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση του Πανθρακικού Σταδίου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Γαβριηλίδη για την άδεια που μας παραχώρησε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στον χώρο τους και την άριστη συνεργασία μαζί τους, την πρόεδρο της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής που για μία ακόμη χρόνιά αποδέχτηκε το αίτημα μας για να μας συμπεριλάβει στις εκδηλώσεις των Ελευθερίων και φυσικά τους Κομοτηναίους και μη που κάθε φορά που ο σύλλογος πραγματοποιεί ανοικτή εκδήλωση ανταποκρίνονται τόσο θερμά και γιαυτό και εμείς δεν χαλάμε το χατίρι σε κανέναν ακόμη και αν έρθει στην εκπνοή του χρόνου της εκδήλωσης. Τέλος ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του συλλόγου μας, δίποδα και τετράποδα, που παρ΄ολη την κούραση που έχει μία τέτοια εκδήλωση μετέχουν με μεγάλη προθυμία, ενθουσιασμό και θέληση να μεταδώσουν το φίλιππο πνεύμα σε ακόμη περισσότερο κόσμο.»

 

Με εκτίμηση

 

 

 

Η Πρόεδρος                                                           Ο Αντιπρόεδρος

 

Έλλη Σ. Τσομπανίδου                                                 Αναστάσιος Χαρισίο

Αρθρογράφος