Η Πρωτοχρονιάτικη συναυλία με την συμφωνική ορχήστρα Τσαϊκόφσκι OnLine

30 Δεκεμβρίου 202022:05

Η Πρωτοχρονιάτικη συναυλία
Με την συμφωνική ορχήστρα Τσαϊκόφσκι OnLine
Παρασκευή 1 έως Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 στις 20.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 στις 16.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 στις 20.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ2021 στις16.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ2021 στις20.00

ΤΙΜΗ ΚΩΔΙΚΟΥ: 12 ΕΥΡΩ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 211 77 01 700

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΚΩΔΙΚΩΝ: 211 77 01 700, WWW.VIVA.GR, WWW.CHRISTMASTHEATER.GR

Ζήστε την μαγεία των γιορτών με τα ωραιότερα βαλς.
Η συμφωνική ορχήστρα Τσαϊκόφκσι παρουσιάζει τα σπουδαιότερα βαλς όλων των εποχών σε μια Πρωτοχρονιάτικη συναυλία με τίτλο «GRANDWALTZ» που δίνει κάθε χρόνο στη Μόσχα!

Διεύθυνση Ορχήστρας: Vladimir Fedoseyev (Βλαντίμιρ Φεντοσέγιεφ)

Αυτή την τόσο ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά, μια από τις σπουδαιότερεςορχήστρες της Ευρώπης,η Συμφωνική Ορχήστρα Τσαϊκόφσκι, έρχεται στο σπίτι σας! Σε πλήρη σύνθεση, με 100 εξαίρετους μουσικούς, έχοντας στο πόντιουμ έναν ζωντανό μύθο της Ρωσικής μουσικής σχολής, τονΒλαντίμιρ Φεντοσέγιεφη ορχήστρα που πήρε το όνομά της από το σπουδαίο Ρώσο συνθέτη,ΠιότρΊλιτς Τσαϊκόφσκι, θα μας καθηλώσει και online.

Κάθε χρόνο στην Μόσχα και συγκεκριμένα στην Αίθουσα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας παρουσιάζεται η Πρωτοχρονιάτικη συναυλία Grand Waltz. Διάσημα βαλς του Τσαϊκόφσκι αλλά και υπέροχαβαλς άλλων διάσημωνσυνθετών θα παρουσιαστούν από τη μεγάλη συμφωνική ορχήστρα της Μόσχας, σε 4 προβολές από 1-3 Ιανουαρίου 2021 στο ChristmasTheater OnLine. Φέτος η τέχνη έρχεται σπίτι σας!

Το πρόγραμμα της συναυλίας που θα μεταδοθεί από το ChristmasTheater On Line είναι ένας ύμνος στα ωραιότερα βαλς όλων των εποχών.
Ζήστε την μαγεία της μουσικής με βαλς των Στράους, του Ντμίτρι Σοστακόβιτς, του Πιοτρ Τσαϊκόφσκι, του ΑράμΧατσατουριάν, του Λέοναρντ Μπερνστάιν, του Γκεόργκι Σβιντίροφ, του Μιχαήλ Γκλίνκα, του Αλεξάντρ Γκλαζουνόφ του Γιαν Σιμπέλιους κ.α.
Μια μοναδική ευκαιρία να δείτε μια σπουδαία Πρωτοχρονιάτικη συναυλία και να ταξιδέψετε σε όλες τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με τα ωραιότερα βαλς, την μουσική της αγάπης.

Ένας σπουδαίος συνθέτης, μια μεγάλη ορχήστρα, μια αξέχαστη βραδιά με μουσική που μαγεύει την ψυχή!

Η Tchaikovsky Symphony Orchestra (TSO) ιδρύθηκε το 1930 ως Grand Symphony Orchestra of All Union Radioand Central Television και ήταν η πρώτη συμφωνική ορχήστρα της Σοβιετικής Ένωσης, καθώς και η πρώτη που ερμήνευσε διεθνές ρεπερτόριο εκτός ΕΣΣΔ. Πολλοί σημαντικοί συνθέτες, όπως οι ΝικολάιΓκολοβάνοφ, Ντμίτρι Σοστακόβιτς, Σεργκέι Προκόφιεφ, Αράμ Χατσατουριάν, Γκεόργκι Σβιρίντοφ, εμπιστεύτηκαν την πρώτη εκτέλεση έργων τους στην TSO, που αναγνωρίστηκε γρήγορα ως μία από τις σημαντικότερες ορχήστρες του κόσμου. Το 1993 το Ρώσικο Υπουργείο Πολιτισμούτην μετονόμασε σε Tchaikovsky Symphony Orchestra, για τον κεντρικό ρόλο των έργων του Τσαϊκόφσκι στο ρεπερτόριο της.

Και στις νέες εμφανίσειςστην χώρα μας, την TSO θα διευθύνει ο πολυβραβευμένος Βλαντίμιρ Φεντοσέγιεφ. Έχοντας συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους μουσικούς και θεατρικούς οργανισμούς στον κόσμο (Συμφωνική Ορχήστρα της Βιέννης: επικεφαλής μαέστρος 1997 – 2006, Σκάλα του Μιλάνου, Opernhaus της Ζυρίχης κ.ά.), ο Φεντοσέγιεφ παραμένει η ψυχή της TSO, καλλιτεχνικός διευθυντής και αρχιμουσικός της από το 1974.Για αυτό διεκδικεί τον άτυπο τίτλο του μακροβιότερου μαέστρου μεγάλης ορχήστρας, παγκοσμίως.

Αρθρογράφος