Οι παρέες θα γράψουν ιστορία στον Δήμο Κομοτηνής;

21 Οκτωβρίου 201810:50

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Στα πλαίσια του ιδιότυπου τοπικού πολιτικού life-style έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό μία παραπολιτική φιλολογία για τους κλητούς κι εκλεκτούς υποψηφίους δημάρχους στον Δήμο Κομοτηνής…

Κεντροδεξιές, κεντροαριστερές και άλλες εκολλαπτόμενες ομάδες μας γνωστοποιούν με διάφορους τρόπους τις προθέσεις και το όραμά τους για το μέλλον μιας πόλης που ακόμη δεν έχει παρόν.

Προς το παρόν η ομάδα του κ. Γιάννη Γκαράνη προχωρά με ταχείς ρυθμούς στον καταρτισμό ψηφοδελτίου και στην δημιουργία ομάδας πολιτικού σχεδιασμού που φαίνεται ότι θέλει να πάει την “Κοινωνία Πολιτών” σε άλλο σημείο αναφοράς από αυτό που το άφησε η κλειστοφοβική διοίκηση του Γιώργου Πετρίδη.

Η Φελίνα Καζάκου φαίνεται ότι προωθεί την διάδοχη κατάσταση του Αντώνη Γραβάνη ο οποίος επιχειρεί να αναδείξει την τεχνοκρατική του αντίληψη για τον χειρισμό των δημοτικών πραγμάτων. Βεβαίως το ερώτημα για το ποιός θα σώσει τη ΝΔ στην Ροδόπη παραμένει ακόμη αναπάντητο… Κι ας μην ξεχνάμε την ανοιχτή υπόθεση του κ. Χρήστου Μέτιου.

Η Ελένη Λαφτσή επιχειρεί άνοιγμα τόσο στους πολιτικούς επιγόνους του Γιώργου Πετρίδη διατηρώντας στην συζήτηση και ονόματα από το παλαιότερο αυτοδιοικητικό παρελθόν της Κομοτηνής ενώ δημιουργείται η εντύπωση ότι προωθείται  ως αντίπαλο δέος στον πρόεδρο του ΕΒΕΡ κ. Αντώνη Γραβάνη ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης κ Δημήτρης Λουρίκας

Οι ενδιαφερόμενοι βολιδοσκοπούν κυρίως κέντρα συμφερόντων, ισχύος και πολιτικής καθοδήγησης αγνοώντας την άποψη που έχει η κοινή γνώμη υπερεκτιμώντας εαυτούς και υποτιμώντας την άποψη που έχουν οι πολίτες για τους εμπλεκομένους στην διαχείριση και διοίκηση του Δημου Κομοτηνής.

Αρθρογράφος