Η ομάδα του PlanetGym από την Κομοτηνή κατέκτησε το κύπελλο σύγχρονης ρυθμικής στο 20ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής στη Θεσσαλονίκη

16 Μαΐου 201823:12

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Η ομάδα του PlanetGym με προπονήτρια την κα Στέλλα Αγγελή κατέκτησε το κύπελλο στο 20ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής στη Θεσσαλονίκη στην σύγχρονη ρυθμική στα πλαίσια του 20ου Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής.

Το 20ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής διοργάνωσε η Δ/νση Εκπαίδευσης & Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα το Τμήμα Εκδηλώσεων & Προγραμμάτων Αθλητισμού στις 11 – 12 και 13 Μαΐου 2018 με ώρα έναρξης στις 17:00. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ.

Στις 11 & 12 Μαΐου παρουσιάσθηκαν όλα τα προγράμματα και την Κυριακή 13 Μαΐου πραγματοποίηθηκε το Gala, όπου συμμετείχαν οι ομάδες που διακρίθηκαν και επελέγησαν από την αρμόδια Κριτική Επιτροπή.

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η προβολή, η ανάπτυξη και η στήριξη της γυμναστικής και της ιδέας των ομαδικών γυμναστικών επιδείξεων μέσα από μια γιορτή γυμναστικής για όλους, η οποία ενισχύει τη χαρά της συμμετοχής, της ομαδικής εμπειρίας και τις νέες κινητικές αντιλήψεις και έχει ως στόχο να συγκεντρώσει τους αθλούμενους απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Συμμετείχαν ομάδες όλων των ηλικιών με προγράμματα ενόργανης, τζάζ, αεροβικής γυμναστικής, χορού, ρυθμικής ακροβατικής γυμναστικής κ.α. Φέτος τα προγράμματα που παρουσιάσθηκαν στο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής ήταν 118 και πήραν μέρος περισσότεροι από 1500 Αθλητές και Αθλήτριες και το παρακολούθησαν περισσότεροι από 4.000 θεατές.

Την ημέρα του Gala, με απόφαση της Επιτροπής, βραβεύθηκαν οι ομάδες με ειδικά βραβεία, όπως βραβείο τριάθλου , πρωτοτυπίας , καλύτερης χορογραφίας κ.α.

https://www.facebook.com/planetgym.gkaranisioannis/videos/10211840946762164/

Αρθρογράφος