Οι καταγγελίες της κ. Ελένης Λαφτσή για το (μη) πόσιμο νερό της ΔΕΥΑΚ

26 Απριλίου 201912:10

Εντύπωση προκάλεσαν οι εκ νέου καταγγελίες της κ. Ελένης Λαφτσή για την ποιότητα του νερού που φθάνει μέσα από το δίκτυο της ΔΕΥΑΚ σε κάποιους οικισμούς του Δήμου Κομοτηνής.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στην ΕΡΑ Κομοτηνής η κ. Ελένη Λαφτσή, υποψήφια Δήμαρχος κι επικεφαλής της ΠΟΛΗτικής ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

“Δεν είναι παράλογο σε μια ολόκληρη περιοχή, Καλαμόκαστρο, Αγίους οι κάτοικοι να αγοράζουν το νερό; Έχει πάει σ’ αυτές τις συνοικίες ο κος Καρασταύρος; Και στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο το είχαμε εντοπίσει το πρόβλημα, ήταν το πρώτο θέμα που θέσαμε στο δημοτικό συμβούλιο , τότε ο δήμαρχος το αρνήθηκε, θεώρησα ότι είχε λυθεί μετά από διαβεβαιώσεις που πήραμε από την δημοτική αρχή. Κι όμως οι κάτοικοι επιμένουν ότι έχουν προβλήματα υγείας, ότι πηγαίνουν στο Νοσοκομείο με προβλήματα υγείας, ότι το νερό δεν το πίνουν και ότι αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό. Πρέπει να άρει την έλλειψη εμπιστοσύνης των κατοίκων. Ας το στείλουμε στο Γενικό Χημείο του κράτους, δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση και ο δήμος να λέει ότι δεν υπάρχει θέμα. Ας πάνε να μείνουν στην περιοχή, να πιουν από το νερό τους και μετά το συζητάμε.”

Αρθρογράφος