Οι ισχυρισμοί του Αλχία Θ. Σκίνδρη και η απάντησή μας στην κριτική του…

7 Ιουνίου 202001:44

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Σε προηγούμενο άρθρο μας αναφερθήκαμε, με ήπιο τόνο, στην αστοχία του Αρχιλοχία κ. Θ. Σκίνδρη να διαφημίσει τις κοινωνικές του σχέσεις και συνάφειες με τουρκόφρονα συμπολίτη μας, οι οποίες μάλιστα έλαβαν χώρα εντός στρατιωτικής εγκαταστάσεως όπως είναι η Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Διδυμοτείχου.

Η παράταξη του Αρχιλοχία κ. Θ. Σκίνδρη ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ δημοσιοποίησε την απάντησή του  κ. Θ. Σκίνδρη την οποια και παραθέτουμε αυτούσια

Η δημόσια κριτική που ασκήθηκε στον Αρχιλοχία κ. Αθ. Σκινδρή είχε σκοπό να μας υπενθυμίσει ότι:

α) ως εν ενεργεία στέλεχος του ΕΣ οφείλει να γνωρίζει πως “η φύση της αποστολής των Ε.Δ επιβάλλει στα στελέχη ομοψυχία, σύμπνοια, ενότητα, πειθαρχία, αξίες που πρέπει να μένουν απρόσβλητες από κάθε επιβουλή” ειδικά αυτή την περιόδο κλιμάκωσης των τουρκικών απειλών.
β)ως αιρετός λόγω της ιδιαίτερης δημοκρατικής νομιμοποίησης που διαθέτει, καλείται μαζί με τους συναδέλφους του στο δημοτικό συμβούλιο να κατευθύνουν την από κοινού διαμόρφωση του αναπτυξιακού οράματος και των επιμέρους στόχων, μέτρων και δράσεων, να συντονίσουν τις επιμέρους προσπάθειες και να μεταδώσουν το όραμα αυτό στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας, προφυλάσσοντάς την από κάθε απειλή.

Ο συνδυασμός των δύο αυτών ιδιοτήτων, θα έπρεπε να καθιστά πιο προσεκτικό τον Αρχιλοχία κ. Θεόδωρο Σκίνδρη ειδικά όταν ο ίδιος με την στάση του νομιμοποιεί άτομα με καταγεγραμμένη ανθελληνική δράση με τα οποία μάλιστα φωτογραφίζεται εντός στρατιωτικής εγκαταστάσεως, στην οποία η είσοδος σίγουρα δεν επιτρέπεται για τουρκόφρονες που απειλούν την κοινωνική συνοχή της περιοχής.

Ίσως η μέχρι τώρα κομματική του ενασχόληση δεν επέτρεψε στο Αρχιλογία κ. Θεοδ. Σκίνδρη να εμβαθύνει στην στρατηγική και τις μεθόδους διείσδυσης της Τουρκίας στον Βόρειο Έβρο και ειδικά στην δημιουργία πυρήνων τουρκοφρόνων Ρομά υπό την αιγίδα του Ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετε.

Ίσως ο Αρχιλογίας κ. Θεόδωρος Σκίνδρης να θεωρεί άδικη κι αναίτια την αναφορά αυτή καθώς οι ανώτεροί του επί υπουργίας κ. Πάνου Καμμένου σκέφτονταν πώς θα μετακομίσουν στο Πεντάγωνο, ξεχνώντας ότι ο Στρατιωτικός Κανονισμός 20-1 (ΣΚ 20-1, Άρθρο 25, παράγραφος 1) απαγορεύει την συμμετοχή εν ενεργεία στρατιωτικού σε πολιτικές, πόσο μάλλον σε κομματικές συγκεντρώσεις. Και ο όρκος του στρατιωτικού δεν αλλάζει με την πολιτική περιβολή!

Την ώρα λοιπόν που οι Φρουροί του Έβρου , Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, (κι αυτοί φορολογούμενοι και φέροντες Εθνόσημο) στοιβάζονται σε ακατάλληλους κοιτώνες και άθλιες εγκαταστάσεις ακόμη και σε καιρούς πανδημίας για να αντιμετωπίσουν τον προαιώνιο Εχθρό των Ελλήνων, είναι τουλάχιστον απρέπεια να κερνάμε καφέ αυτούς που οπλίζουν το χέρι του Εχθρού ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ!!!!!

Παραθέτουμε το δελτίο τύπου της παράταξης του Αρχιλοχία κ. Θεοδ. Σκίνδρη που ανερτήθη ως απάντηση στο σχετικό δημοσίευμα παραπέμποντας τον ίδιο να διαβάσει σειρά κειμένων του Komotinipress που ασχολούνται με τον κ. Σουλεϊμάν Ματζήρ, ο οποίος αν και άεργος και άνεργος έχει προβεί στην αγορά κτιρίου στο Διδυμότειχο, προκειμένου να στεγαστεί ο σύλλογός του ενώ έστησε εταιρεία μέσω της οποίας λειτουργεί γραφείο κηδειών- τελετών για μουσουλμάνους του Ν. Έβρου.

Ακολουθεί και σχετικό φωτογραφικό υλικό από την δραστηριότητα του κ. Σουλεϊμάν Ματζήρ ο οποίος σε κάθε ευκαιρία δηλώνει δημοσία την υπακοή και υποταγή του στους μηχανισμούς της Τουρκίας με πλέον χαρακτηριστική την πρόσφατη συμμετοχή του στην προπαγανδιστική εκπομπή του Αλ Τζαζίρα σε βάρος της Ελλάδας και των σύνοικων στοιχείων της μειονότητας!

Οι ομόκεντροι κύκλοι της τουρκικής παρεμβατικότητας στα Βαλκάνια

Τί μας θύμισε η Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Πώς οι Αλεβίτες χάλασαν τα σχέδια της Άγκυρας στη Θράκη!

Οι Έλληνες Αλεβίτες Φρουροί του Ευρωπαϊκού Πνεύματος στον Βόρειο Έβρο

 

Αρθρογράφος