Οι αιτήσεις για ΕΣΠΑ ξεκίνησαν στο ΚΔΑΠ «Παιδεία Παίζει»

21 Ιουνίου 201907:54

Η φιλοσοφία και το όραμα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης «Παιδεία Παίζει» βασίζεται στην ηθική, πνευματική, γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών.

Για την επίτευξη του συγκεκριμένου και σύνθετου στόχου έχει δομηθεί ένα πρόγραμμα που στηρίζεται στις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές και παιδαγωγικές προσεγγίσεις, μεθόδους και πρακτικές.

Σκοπός του ΚΔΑΠ «Παιδεία Παίζει» είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών για ορισμένο χρονικό διάστημα της ημέρας, εκτός σχολικού ωραρίου σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και δημιουργικό και με την υποστήριξη εξειδικευμένου προσωπικού.

Το Κέντρο μας παρέχει ένα πλήθος ευχάριστων και δημιουργικών δράσεων με σκοπό την δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Επιπλέον, παρέχει στα παιδιά την ευκαιρία αλλά και τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και να αναπτύξουν τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά τους.

Παράλληλα, καλλιτεχνικές δράσεις αλλά και δράσεις ευαισθητοποίησης συμβάλλουν στην ανάπτυξη της καλλιτεχνικής έκφρασης αλλά και της συναισθηματικής νοημοσύνης των παιδιών.

Η διεξαγωγή διαθεματικών εκπαιδευτικών projects, η παραγωγή γραπτού λόγου, η προβολή υλικού και η παροχή ερεθισμάτων σε ζητήματα της καθημερινής ζωής, εκτός των άλλων, έχουν ως κύριο σκοπό την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης των παιδιών.

Τα σημερινά παιδιά μας είναι οι αυριανοί πολίτες και γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια να τους παρέχουμε πέρα από γνώσεις, ερεθίσματα και ευκαιρίες για ανάπτυξη συνείδησης, ήθους, αξιών και αναπτυγμένης ενσυναίσθησης για τους ανθρώπους γύρω τους. Έμφαση δίνεται και στις νέες τεχνολογίες και επιστήμες αλλά και στην σωματική υγεία και ευεξία των παιδιών με διάφορες ομαδικές δραστηριότητες άθλησης, υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων καθηγητών φυσικής αγωγής που προωθούν τις αξίες της ομαδικότητας, της συνεργασίας και του ευγενούς συναγωνισμού.

Οι αιτήσεις για ΕΣΠΑ ξεκίνησαν !!!!!
Από την Δευτέρα 10 Ιουνίου και καθημερινά 11.00-13.00 και 18.00-21.00 σας περιμένουμε στο χώρο μας για να κάνουμε μαζί την αιτησή σας!
Απαραίτητα δικαιολογητικά:
1. Αντίγραφο Αποδεικτικού Στοιχείου Ταυτότητας
2. ΑΦΜ γονέων
3. ΑΜΚΑ γονέων και παιδιών
4. Εκτύπωση Στοιχείων ΑΜΚΑ Μητέρας (amka.gr -> Έχω ΑΜΚΑ;)
5. Κωδικοί TAXISnet Μητέρας
6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (τελευταίου 6μήνου)
7. Εκκαθαριστικό σημείωμα 2019
8. Αποδεικτικό εργασίας ή Δελτίο Ανεργίας σε ισχύ (τελευταίου 3μήνου)

Τηλ. Επικοινωνίας : 6985751728 & 2531020050

Οι αιτήσεις για ΕΣΠΑ ξεκίνησαν !!!!!Από την Δευτέρα 10 Ιουνίου και καθημερινά 11.00-13.00 και 18.00-21.00 σας περιμένουμε στο χώρο μας για να κάνουμε μαζί την αιτησή σας!Απαραίτητα δικαιολογητικά:1. Αντίγραφο Αποδεικτικού Στοιχείου Ταυτότητας 2. ΑΦΜ γονέων3. ΑΜΚΑ γονέων και παιδιών 4. Εκτύπωση Στοιχείων ΑΜΚΑ Μητέρας (amka.gr -> Έχω ΑΜΚΑ;) 5. Κωδικοί TAXISnet Μητέρας 6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (τελευταίου 6μήνου)7. Εκκαθαριστικό σημείωμα 20198. Αποδεικτικό εργασίας ή Δελτίο Ανεργίας σε ισχύ (τελευταίου 3μήνου)Τηλ. Επικοινωνίας : 6985751728 & 2531020050

Gepostet von ΚΔΑΠ Παιδεία Παίζει Κομοτηνή am Montag, 10. Juni 2019

Αρθρογράφος