Η Επίτιμη αποχαιρετά τον “Έπαρχο”

29 Νοεμβρίου 202209:25

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Μετά τις σταλινικού τύπου εκλογές με μία υποψήφια που την εξέλεξαν εκ νέου παμψηφεί (ούτε ένα άκυρο δεν βρέθηκε) Πρόεδρο την κ. Τσιγδέμ Ασάφογλου, Νο1 διώκτη του Komotinipress κι εμού του ιδίου, η Επίτιμη Πρόεδρος, χήρα του αειμνήστου Σαδήκ Αχμέτ έσπευσε να ενημερώσει τον απερχόμενο Πρόξενο.

Η φωτογραφία των Σαδήκ-Ομέρογλου αποτελεί μία πιστοποίηση για το ακροδεξιό και ισλαμοφασιστικό κόμμα των εγκαθέτων της Άγκυρας και ένα μήνυμα για το πώς θα κινηθεί στο μέλλον ο συγκεκριμένος σχηματισμός.

Η αποστολή του ΚΙΕΦ/DEB εντοπίζεται κατ’αρχήν στην δημιουργία θυλάκων της Προξενικής Μειονότητας που θα αμφισβητούν σε διαρκή βάση την Ελληνική Πολιτεία και κατ’επέκταση την Ελληνική Κυριαρχία στην Θράκη.

Το ΚΙΕΦ/DEB λειτουργεί ως ένας μηχανισμός επιρροής μέσω μιας κατευθυνόμενης ψηφοδοσίας προς τους αρεστούς του Προξενείου και τους υποταγέντες στην τουρκική προπαγάνδα.

Το ΚΙΕΦ/DEB θα αποτελέσει στο άμεσο μέλλον συνδυαστικά με τις παραθρησκευτικές παρακρατικές δομές την αιχμή του δόρατος της τουρκικής πολιτικής στη Θράκης.

Αρθρογράφος