Η ανυπόμονη πεταλούδα που συνάντησε το Qashqai

6 Ιουνίου 201822:19

Το  Nissan Qashqai είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο εκτός την ασφαλή οδήγηση και την ευελιξία που δίνει στην καθημερινότητα μας, είναι και μοναδικό για τις εξορμήσεις μας στην φύση. 

Όμως η ίδια η φύση δεν μπορούσε να περιμένει και έτσι αφού δεν πήγε το Qashqai σε αυτή, πήγε αυτή στο Qashqai. Μια πεταλούδα βρέθηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της εταιρείας Απόστολος Θαγγόπουλος και ανάμεσα στα δεκάδες μοντέλα των εταιρειών HYUNDAI, KIA, RENAULT, DACIA, NISSAN που υπάρχουν στην έκθεση, αυτή, “επέλεξε” το συγκεκριμένο αυτοκίνητο

Πιο είναι το Nissan Qashqai

Με τον έξυπνο και εκλεπτυσμένο επανασχεδιασμό του αυθεντικού αστικού crossover, το Νέο Nissan Qashqai συνδυάζει εξαιρετική εμφάνιση με αποτελεσματική αεροδυναμική, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα κύλισης.

Με μια σειρά από εκπληκτικές στιλιστικές βελτιώσεις, από την στιβαρή μπροστινή γρίλια και την μοναδική σχεδίαση μέχρι τα πολυτελή νέα καθίσματα, το πιο δημοφιλές SUV έγινε πιο όμορφο από ποτέ !

Με νέους προβολείς, επανασχεδιασμένoυς τροχούς αλλά και μάσκα εμπρός, το Νέο Nissan Qashqai είναι πιο εξελιγμένο και δυναμικό από ποτέ.

Βυθιστείτε” στα απίστευτης άνεσης νέα καθίσματα του νέου Nissan Qashqai. Με νέα σχεδίαση και υψηλής ποιότητας δέρμα “Nappa” που χαρακτηρίζονται από απαλή τρισδιάστατη επιφάνεια, τα καθίσματα του vέου Nissan Qashqai σας ταξιδεύουν με περίσσεια άνεση.

 

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr