Επίσκεψη του Γ.Γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γιώργου Σταμάτη στους “Αγίους Θεοδώρους” και το “ΠΕΡΠΑΤΩ”

5 Ιουλίου 202211:47

Για μια ακόμη φορά πραγματοποίησε επίσκεψη στις δομές του Συλλόγου ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ ο κος Γεώργιος Σταμάτης, Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας.

Ο κύριος Σταμάτης , συνοδευόμενος από τον κ. Ιωάννη Βεζυργιαννίδη, μέλος της ΚΕ της Νέας Δημοκρατίας, ξεναγήθηκε στο Κέντρο Διημέρευσης και στα Εργαστήρια Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρίες ‘’αξίΖΩ’’ Ι.Κ.Ε όπου ενημερώθηκε από τον Διοικητικό Διευθυντή κύριο Ποιμενίδη Ηλία για τον τρόπο λειτουργίας των δομών, για τις δραστηριότητες και το πρόγραμμα των ωφελουμένων.

Κατά την επίσκεψή του στα Εργαστήρια Επαγγελματικής Αποκατάστασης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρώτο εργαζόμενο-ωφελούμενο του Συλλόγου μέσω προγράμματος ΟΑΕΔ και να ενημερωθεί για την πληθώρα προϊόντων που παράγονται αποκλειστικά στο Εργαστήριο ‘’ αξίΖΩ ‘’ Ι.Κ.Ε.

Τέλος ο κύριος Σταμάτης ενημερώθηκε για το γεγονός πως η προσπάθεια που γίνεται στα Εργαστήρια ‘’αξίΖΩ’’ Ι.Κ.Ε προβλήθηκε από το 3ο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης.

Στο Περπατώ – Perpato, ο κ. Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, ξενάγησε τους κκ Γιώργο Σταμάτη και Γιάννη Βεζυργιαννίδης στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, τους ενημέρωσε για τις δραστηριότητές του και συζητήθηκαν οι  παρεμβάσεις που απαιτούνται για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτων μας με κινητικά προβλήματα

Αρθρογράφος