Γ. Γκαράνης: Η δημοτική αρχή θα συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας

11 Σεπτεμβρίου 201922:28

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Κομοτηνής, κ. Ιωάννης Γκαράνης, παρευρέθηκε στις τελετές των επίσημων εορτασμών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση της περιοχής μας και απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα:

«Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά σήμερα. Στο πλευρό των μαθητών μας στεκόμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες γονείς, εκπαιδευτικοί, αλλά και όλοι εμείς, οι εκπρόσωποι των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ως Δήμαρχος Κομοτηνής εύχομαι το καινούριο σχολικό έτος να είναι γεμάτο από γνώσεις, χαρές, εμπειρίες και κατακτήσεις στόχων και ονείρων για τους μαθητές μας.

Εμείς, ως Δημοτική αρχή, θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες των εκπαιδευτικών μας μονάδων για υλικοτεχνική συνδρομή, παρά το ασφυκτικό πλαίσιο στο οποίο καλούμαστε να λειτουργήσουμε. Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να συμβάλλουμε στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας.

Γιατί η μαθητιώσα νεολαία του Δήμου μας αξίζει την προσοχή και το αμέριστο ενδιαφέρον όλων μας, καθώς αποτελεί το ελπιδοφόρο μέλλον του τόπου μας.

Εύχομαι σε όλους μια όμορφη, δημιουργική και γόνιμη πνευματικά σχολική χρονιά.»

 

Αρθρογράφος