Ετοιμάζεται η “Λίστα Ομέρογλου”;΄- Και οι “17” παρόντες!

29 Οκτωβρίου 202223:24

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Είναι πολλά τα μηνύματα που πρέπει να αποκωδικοποιηθούν αναφορικά με την δράση των παρακρατικών δομών των εγκαθέτων του τουρκικού Προξενείου.

Κάποια, εξ αυτών, τα έχουμε παρουσιάσει στο Komotinipress αλλά φαίνεται ότι η μεγάλη εικόνα θα φανεί στον καταρτισμό των ψηφοδελτίων σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, όπου θα φανεί η συμμετοχή των τουρκοπροξενικών υποψηφίων και το ενδεχόμενο της αυτόνομης καθόδου του ΚΙΕΦ.

Σήμερα, πάντως, ήταν όλοι εκεί (εκ των 17) πλην του κ. Μπουρχάν Μπαράν τον οποίον κι “εκπροσωπούσε” ο “ξεβολεμένος” παραμουφτής κ. Μουσταφά Τράμπα, του οποίου η στυλιστική έμφαση ήταν παράταιρη με το dress code της εκδήλωσης.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός της εμφάνισης του εκλεκτού της ΝΔ κ. Μουσταφά Κατραντζή και του κ. Χασάν Χασάν του κ. Αντ. Γραβάνη  σε όλο αυτόν τον συρφετό της “προξενικής μειονότητας” , καθώς έρχεται σε σύγκρουση με την μέχρι τώρα δημόσια στάση τους σε αντίθεση με τους κ. Αχμέτ Ιμπράμ και κ. Ταρκάν Μουλταζά που δεν έκρυβαν τις σχέσεις τους με τον βαθύ πυρηνα του Προξενείου.

Σε εκδήλωση παρακρατικής δομής συμμετείχε ο κ. Μπουρχάν Μπαράν

Αρθρογράφος